Professionele videoproducties

In bedrijfsvideo’s en referentievideo’s laat je de kijker op een aantrekkelijke manier zien waar jouw bedrijf goed in is. Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Voor video geldt dit des te meer. Wil je een bedrijfsvideo laten we maken? Dan komen we naar je toe voor het schieten van de video. Wil je een referentievideo? Dan gaan we naar jouw klant om de beelden te schieten. En daarna maken we een professionele montage, afgestemd op jouw behoefte en die van jouw suspects en prospects.

Laat jouw bedrijfs- of referentievideo maken door WebinarTV

WebinarTV beschikt over een professioneel team van ervaren videomakers, moderne apparatuur en een flinke dosis creativiteit. De perfecte ingrediënten, die nodig zijn om jou van dienst te zijn bij het maken van een professionele bedrijfsvideo of referentievideo. Bekijk onderstaande voorbeelden en laat je overtuigen.

Download ook onze dienstbeschrijving op deze pagina of neem contact met ons op via 020 787 1315 of studio@riffdigitalmarketing.com. We zijn je graag van dienst.

Voorbeelden

Waarom bedrijfs- of referentievideo?

Een steeds groter deel van het totale internetverkeer wordt gebruikt voor het kijken van video. In 2022 zal zelfs 82% van al het internetverkeer gebruikt worden voor video*. Niet zo gek, want video is inmiddels erg populair en wordt de komende jaren steeds populairder.

Steeds meer organisaties laten video een belangrijk onderdeel uitmaken van de (content)marketingstrategie. Met een goede bedrijfs- of referentievideo kun jij jouw bedrijf op een leuke en aantrekkelijke manier voorstellen aan prospects en relaties.

Bedrijfsvideo

In een bedrijfsvideo vertel jij, of jouw collega, waar jouw bedrijf goed in is. En waar je in uitblinkt en voor staat. Vanzelfsprekend laten we dit zien in de video. Dat kan bijvoorbeeld door mooie beelden te schieten op een productielocatie. Is jouw bedrijf actief als dienstverlener? Dan filmen we in of rond jouw kantoor. En wellicht kunnen we in de omgeving van jouw kantoor, of rondom een project waar je aan hebt gewerkt mooie beelden schieten.

Referentievideo

Wie kan overtuigender de kracht van jouw bedrijf vertellen dan jouw tevreden klant? Door het maken van een referentievideo overtuig je prospects van de waarde van jouw bedrijf en laat je zien hoe je de klant succesvol hebt geholpen. Door jouw klant aan het woord te laten is jouw verhaal overtuigender dan ooit. Voor het maken van de video gaan we naar jouw klant toe. Dat stelt ons meteen in de gelegenheid om de referentievideo te voorzien van mooie sfeerbeelden van de organisatie van jouw klant.

Ideale mix van creativiteit en een goed script

Ieder mens is uniek. Iedere organisatie is uniek. Elke bedrijfsvideo of referentievideo is daarom ook uniek. Vanzelfsprekend zetten we onze kennis en ervaring in om op een gestructureerde wijze snel tot een mooie video te komen, maar ieder project is maatwerk.

Scripten met een van onze professionele redacteuren

WebinarTV heeft de beschikking over professionele redacteuren om een goed script te maken. Niet onbelangrijk, omdat alle betrokkenen dan weten waar zij aan toe zijn wanneer we op locatie zijn voor het maken van de opnames. Door niet alles woordelijk te scripten blijft er volop ruimte voor spontaniteit.

Fases

Om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan hanteren we voor de creatie van bedrijfsvideo’s en referentievideo’s de volgende fases.

  1. Inventarisatie
  2. Pre-productie
  3. Productie
  4. Post-productie

*Bron: https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collateral/service-provider/visual-networking-index-vni/white-paper-c11-741490.html.

Informatie

Laat ook een professionele bedrijfsvideo of referentievideo maken. Neem nu contact met ons op.

 020 787 1315
info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.