Podcasts

Neem jouw podcast op in onze studio en bereik je klanten of leden op een efficiënte manier en wanneer ze dat zelf willen. Podcasts zijn een perfect medium voor bedrijven en organisaties. Wij helpen je met de techniek, zodat jij je bezig kan houden met de inhoud.

Start je eigen podcast

Waarom je podcasts zou moeten inzetten

Vergroot je bereik

Door een podcast te maken bereik je met een relatief kleine investering een groot publiek. Je kunt je doelgroep eenvoudig kennis laten maken met je bedrijf of organisatie, door hem te delen via social media of je eigen communicatiekanalen.

 

Bereik je doelgroep waar en wanneer ze willen

Podcasts worden beluisterd in de auto, in de trein, op de bank en in de tuin. Kortom, je bereikt je luisteraars waar en wanneer ze dat zelf willen. Vaak is het luisteren van een podcast een manier om te ontspannen. Doe er je voordeel mee.

Maak impact en genereer leads

In jouw podcast deel je jouw expertise, visie en kennis met je luisteraars. Met jouw stem in in jouw tempo. Wanneer hun interesse gewekt is, kun je ze doorverwijzen naar social media, je website of andere kanalen.

De waarde van podcasts om kennis over te brengen is enorm

Ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Neem contact op

Dit kunnen we voor jou doen

Begeleiding in voorbereidingstraject

Onze professionals begeleiden je in het voorbereidingstraject, zodat je goed voorbereid voor de microfoon verschijnt.

Opname in onze studio

Met onze eigen audio-experts leveren we een professionele productie op. Waar nodig ondersteunen we het verhaal met audiofragmenten en maken zo jouw podcast tot een succes.

Oplevering

Voordat we jouw podcast-opname opleveren, hebben we één gezamenlijke feedbackronde om de puntjes op de i te zetten.

Informeren en inspireren?

Pak de microfoon en deel je kennis, mening of visie. Onze specialisten nemen je mee op weg naar een succesvole podcast. Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 020 787 13 15 voor het inplannen jouw opname.

Dune Jharap
Dune Jharap

Dune Jharap
Dune Jharap