Webinars

Organiseer webinars vanuit onze studio en bereik jouw klanten op een interactieve en efficiënte manier. Afhankelijk van jouw doelstellingen, helpen wij je graag bij de keuze van het juiste format. Zo breng jij gericht jouw boodschap over op de gewenste doelgroep!

Deel jouw kennis via beeld

Waarom je webinars zou moeten inzetten

Gelijktijdig en gericht jouw expertise delen

Het organiseren van een webinar is de ideale manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Je spreekt geïnteresseerden aan, allemaal op hetzelfde moment.

Eenvoudig overal vandaan bij te wonen

Een werkende internetverbinding is het enige wat deelnemers nodig hebben om jouw webinar te volgen. Onafhankelijk van waar ze zich bevinden op de wereld.

Betrokkenheid bij jouw organisatie creëren

Door de chatfunctie of met een poll moedig je interactie aan en trek je deelnemers bij jouw verhaal. Zo zet je ze aan het denken én bouw je een connectie op.

De waarde van webinars om kennis over te brengen is enorm

Ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Neem contact op

Dit kunnen we voor jou doen

Opname in onze studio

Met onze eigen video-, editor- en audio-experts leveren we een professionele productie op. We lopen gezamenlijk door het proces en maken zo jouw webinar tot een succes.

Live Editing

Verschillende camera's leggen vanuit meerdere hoeken de webinar vast. Deze opnames worden bewerkt met afbeeldingen, overgangen of andere gewenste effecten.

Streamen

We streamen jouw webinar naar elk gewenst platform. Deelnemers kunnen vervolgens op elk moment luisteren en meedoen, zonder te wachten tot de content is gedownload.

Informeren en inspireren?

Praat met je doelgroep en breng jouw boodschap nog beter over. Onze specialisten nemen je mee op weg naar een succesvol webinar. Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 020 787 13 15 voor het inplannen jouw webinar.

Dune Jharap
Dune Jharap

Dune Jharap
Dune Jharap