Digitale vaardigheden ontwikkelen

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Inspiratiesessie Leren & Certificeren’

U kunt nu het webinar 'Inspiratiesessie Leren & Certificeren' terugkijken.

Het Leren & Certificeren programma wordt mogelijk gemaakt door SLBdiensten en SURFmarket en laat docenten en schoolbesturen zien op welke manier ze hun studenten IT-skills kunnen meegeven. In deze webinar laten we jullie de mogelijkheden van het Leren & Certificeren programma zien en geeft Ilonka van der Knaap (docent en coördinator van het Leren & Certificerentraject op het Anna van Rijn College te Nieuwegein) jullie een inkijk in de certificeringsmogelijkheden die wij aanbieden.

Persoonlijke ontwikkeling staat voorop

Onze missie is om leerlingen, studenten, docenten en IT-professionals vaardiger te laten worden met ICT. Dit kan door het behalen van een wereldwijd erkend certificaat. Wij bieden opleidingstrajecten aan voor certificaten van Microsoft, Adobe en Cisco. In de webinar zal Ilonka onder andere vertellen over:​

  • De verschillende certificeringsmogelijkheden
  • Het lesmateriaal​
  • Het inrichten van een testcentrum op je school
  • Het organiseren van wedstrijden zoals het NK Office & het NK Adobe
  • Maatwerktrajecten in combinatie met training van onderwijsprofessionals

Investeer in jouw studenten

Ilonka van der Knaap is docent en coördinator van het Leren & Certificerentraject op het Anna van Rijn College te Nieuwegein. Het Anna van Rijn College biedt certificering aan in Microsoft en Adobe. Daarnaast werkt ze als relatiemanager voor Leren & Certificeren bij SLBdiensten en SURFmarket. Tijdens de presentatie bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met Ilonka.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de webinar op donderdag 23 mei 2019.

Terugkijken

Webinar:
‘Inspiratiesessie Leren & Certificeren’