Een webinar voor interne communicatie of bedrijfscommunicatie is bij uitstek geschikt als je een belangrijke boodschap hebt die je snel en efficiënt wil verspreiden onder bijvoorbeeld medewerkers, leveranciers of partners.

Waarom een webinar?

Het organiseren van een webinar voor interne- en bedrijfscommunicatie levert een aantal belangrijke voordelen op:

  • Snel jouw doelgroep bereiken
  • Alle deelnemers horen gelijktijdig de boodschap
  • Lage kosten
  • Hoog engagement
  • Interactief; indien gewenst kunnen deelnemers vragen stellen, participeren door middel van een poll en chatten
  • Duidelijke eindrapportage met alle interactie
  • On-demand versie naderhand beschikbaar

Naast de bovengenoemde voordelen is het voor kijkers heel gemakkelijk om zich in te schrijven voor een webinar en deze te bekijken. Zo krijgen de mensen die zich hebben inschreven vooraf een reminder e-mail. Benieuwd hoe kijkers een webinar ervaren? Bekijk dan onderstaande video.

Interne communicatie

Een webinar is een live uitzending die door iedereen, waar ook ter wereld, te volgen is via een computer, tablet of smartphone. Zo bereik je eenvoudig je collega's op alle locaties, maar ook de collega's die vakantie hebben en aan het zwembad liggen. Lukt het toch niet om live te kijken? Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om de webinar terug te kijken via de on-demand versie. Met een webinar verspreid je snel en efficiënt jouw boodschap.

Bedrijfscommunicatie

Ben jij verantwoordelijk voor leverancierscommunicatie? En wil je de leveranciers informeren over nieuwe eisen aan de geleverde producten? Ook dan is een webinar bij uitstek geschikt. Doordat je in één keer alle leveranciers bereikt, verspreid je jouw boodschap zeer efficiënt.

Train je personeel

Een webinar leent zich bij uitstek voor trainingsdoeleinden. Scholing is in iedere organisatie noodzakelijk om het kennisniveau van medewerkers op peil te houden of nieuwe medewerkers te trainen. Met een webinar kunnen medewerkers makkelijk worden geschoold en getoetst. 

Door deelnemers gedurende gezette momenten van de webinar vragen te laten beantwoorden kan accreditatie plaatsvinden op basis van gegeven antwoorden. Bijvoorbeeld door studiepunten uit te delen als voldoende vragen correct zijn beantwoord.

Informatie

Je organiseert al een full-service webinar vanaf € 1.850. Hulp nodig of meer weten? Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving 'Full-service webinar' via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.