Een digitaal klaslokaal. Dat is wat een webinar is wanneer je het inzet voor e-learning. WebinarTV heeft een rijke ervaring met het organiseren van webinars voor opleidingen of trainingen. We helpen je graag.

Voor wie?

Een e-learning webinar wordt vaak georganiseerd door een onderwijs- of cursusorganisatie. De inhoud wordt doorgaans door deze organisaties verzorgd. De cursist is de kijker. Daarnaast kan een e-learning webinar ingezet worden voor bijvoorbeeld een inhouse training.

Waarom een webinar?

Een webinar is een efficiënt en interactief platform voor e-learning. Cursisten loggen in via hun laptop, tablet of smartphone en kijken de uitzending via een webpagina. Daarnaast is er achteraf een on-demand versie beschikbaar van de webinar. Hierdoor kunnen cursisten die de les gemist hebben de webinar toch nog bekijken. Ook kunnen cursisten later de webinar nog eens terugkijken.

Interactief

Een e-learning webinar is bij uitstek een medium om op een laagdrempelige manier de interactie met de cursist aan te gaan. Er kan bijvoorbeeld een pol aan de webinar worden toegevoegd om te checken of de cursisten wel echt aan het kijken zijn. Ook kunnen er vragen worden gesteld en kan er een chatbox worden ingezet.

Ervaring van de kijker

Wil jij weten hoe een pol of vragenbox er precies uitziet voor de kijker? In onderstaande video zie je hoe een kijker een webinar ervaart.

Deelnames registreren

Voor e-learning is het natuurlijk belangrijk om bij te houden wie er naar de webinar heeft gekeken en wie de vragen goed heeft ingevuld. Om dit te bewerkstelligen krijg jij achteraf de volgende gegevens van ons in een overzichtelijke eindrapportage:

  • Deelnemers van het webinar
  • Kijkduur van de deelnemers
  • Antwoorden van de poll-vragen
  • Overzicht van de vragen

Daarnaast kunnen er (PE-)punten worden toegekend aan de deelnemers. Via het inschrijfformulier kan gevraagd worden om een klant- of deelnamenummer. Deze zal dan ook in de eindrapportage naar voren komen, zodat de punten juist toegekend kunnen worden.

Informatie

Je organiseert al een full-service webinar vanaf € 1.850. Hulp nodig of meer weten? Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving 'Full-service webinar' via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.