Webinars zijn er in allerlei soorten en maten. De verschillende webinar varianten hebben ieder een eigen doel. Afhankelijk van jouw doelstelling is één van onderstaande webinarvarianten van toepassing.

Bij WebinarTV begrijpen we dat de belangen voor een marketeer bij een commerciële organisatie anders zijn dan de belangen van een communicatiespecialist bij een branchevereniging. En dat de belangen van een opleider anders zijn dan die van een winkelketen.

Maar er zijn ook overeenkomsten. Zo is een webinar in alle gevallen een fantastische manier van communiceren met jouw doelgroep. 

Professionele webinars

Bij WebinarTV organiseer je uitsluitend professionele webinars. Door gebruik te maken van de studio van WebinarTV, die specifiek is geoptimaliseerd voor het geven van webinars, waarborg je dat jouw webinar een professionele uitstraling heeft.

Professionele begeleiding

Dankzij de jarenlange ervaring met het organiseren van webinars in alle genoemde varianten is WebinarTV in staat om jou op maat te adviseren. Bijvoorbeeld over welke interactieve functies goed zullen werken en welke minder. WebinarTV is onderdeel van RIFF. RIFF is een fullservice marketing- en communicatiebureau met meer dan 200 medewerkers. Wij hebben daarom alle kennis in huis om jou op weg te helpen en professioneel te begeleiden.

Hoe gaat een webinar in zijn werk?

Wil jij weten hoe een webinar precies in zijn werk gaat? En wat we voor je gaan doen? Dat laten we je zien in onderstaande video.

Informatie

Je organiseert al een full-service webinar vanaf € 1.850. Hulp nodig of meer weten? Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving 'Full-service webinar' via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.