Dit webinar is reeds uitgezonden maar de video is nog niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Compliance 2022, hoe organiseer je ‘next-level’ inzicht in data?’

U kunt nu het webinar 'Compliance 2022, hoe organiseer je ‘next-level’ inzicht in data?' terugkijken.

Regelgeving dwingt financiële dienstverleners meer dan ooit te voren om hun data door en door te kennen. Banken in heel Europa worden geconfronteerd met oplopende financiële sancties of riskeren zelfs strafrechtelijke vervolging, zoals enkele Europese krantenkoppen onlangs lieten zien. Als reactie hierop blijven spelers in de financiële sector hun activiteiten en capaciteiten voor klant- en transactiebeoordelingen uitbreiden.

Door de toenemende groei van data en de vraag om steeds nieuwe (vaak ongestructureerde) data op te nemen, is meer van hetzelfde doen op dezelfde oude manier niet langer duurzaam. Zo ontstaat de behoefte aan een ‘next-level’ in het werken met ongestructureerde gegevens en ‘dark data’. Hoe kun je ongestructureerde en gearchiveerde gegevens in enorme hoeveelheden ontsluiten om de volledige context en details van elke klant en eventuele afwijkende transactiepatronen te krijgen?

In dit webinar leggen we uit hoe SynerScope op basis van Microsoft Azure financiële instellingen helpt om deze ‘next-level’ te realiseren door alle gegevens van alle applicaties, databases en archieven te verbinden. Met de gebruikte aanpak en technologie ontstaan nieuwe mogelijkheden om verdachte personen, entiteiten en geld te vinden en te identificeren of om patronen aan het licht te brengen die duiden op verdachte activiteiten. De basis vormt een cloudgebaseerde datakluis. Alle data en alle verwerkingen blijven onder eigen controle binnen een exclusieve Azure-tenant.

Vanuit deze basis wordt het bijvoorbeeld mogelijk om te bepalen:

  • welke data om risico overwegingen nog niet gebruikt kunnen worden
  • welke gegevens ‘cold’, ‘warm’ of ‘hot’ opgeslagen moeten worden om kostenefficiëntie te bereiken
  • waar is de grootste winst ligt om data slim te combineren
  • welke gegevens aangevuld of verbeterd moeten worden
  • hoe datagedreven inzichten operationele processen en compliance verder kunnen verbeteren

Schrijf je nu in voor dit webinar om nieuwe inzichten op te doen over de next-level in data-inzichten en  en voorbereid te zijn om steeds striktere compliance-vereisten.