Lees meer over het event 'Introductie van ServiceNow'

Introductie van ServiceNow

  De manier waarop klanten dienstverlening verwachten is ingrijpend veranderd. In dit webinar laten wij jou zien hoe RoutIT zich blijft ontwikkelen in de service naar onze partners, onder andere door het gebruik van technologie.

Bekijk
Lees meer over het event '247Services Update'

247Services Update

  Met 247Services van RoutIT bied jij toegevoegde waarde aan de klant op het gebied van tijdsbesparing, customer service en business continuïteit. Hoe je dit doet? Kijk en luister naar dit webinar.

Bekijk
Lees meer over het event 'Thuiswerken (Remote Access VPN, VDOM)'

Thuiswerken (Remote Access VPN, VDOM)

  Steeds meer mensen willen thuiswerken. Als partner word jij geacht dit te faciliteren. In dit webinar gaan wij dieper in op de twee manieren om dit te regelen in combinatie met een IP VPN.

Bekijk
Lees meer over het event 'HIP Analyzer'

HIP Analyzer

  Met HIP Analyzer geven we je technisch inzicht in het telefonieverkeer zodat jij jouw klanten nog beter kunt troubleshooten!

Bekijk
Lees meer over het event 'OneBase'

OneBase

  OneBase is dé gebruiksvriendelijke portal voor het beheer van diensten voor jezelf én voor je klant. We vertellen je in dit webinar over de voordelen en het gebruiksgemak én we laten dit zien aan de hand van een demo.

Bekijk
Lees meer over het event 'Acronis (Microsoft 365) Backup'

Acronis (Microsoft 365) Backup

  Microsoft 365 biedt zelf geen mogelijkheid om een back-up te maken, maar andere tools gelukkig wel. In dit webinar zoomen we in op Acronis Backup, delen we waarom dit noodzakelijk is én hoe jij hier aan verdient.

Bekijk
Lees meer over het event 'Hoe maak je een internetaansluiting redundant?'

Hoe maak je een internetaansluiting redundant?

  Vandaag de dag is het voor veel klanten steeds belangrijker om áltijd online te zijn. In dit webinar vertellen wij met welke technieken RoutIT jou ondersteunt om jouw klant ‘altijd online’ te houden

Bekijk
Lees meer over het event 'Hoe verkoop je de Moderne Werkplek?'

Hoe verkoop je de Moderne Werkplek?

  Op dit moment werkt het grootste gedeelte van Nederland thuis. En de verwachting is dat ook na de corona-crisis veel van jouw klanten gedeeltelijk thuis blijven werken.

Bekijk
Lees meer over het event 'Samen Groeien'

Samen Groeien

  Je klant begeleiden naar de moderne werkplek; de markt vraagt het van ons, maar hoe doe ik dat? Het ‘Samen Groeien’-programma van RoutIT – KPN Partner Network helpt jou hierbij.

Bekijk
Lees meer over het event 'Microsoft Teams Direct Routing'

Microsoft Teams Direct Routing

  Bellen met Teams, ook voor de Microsoft 365 Business licentie, komt naar Nederland. In dit webinar vertellen wij jou hoe jij dit technisch inricht zodat je hiermee zelf aan de slag kan!

Bekijk
Lees meer over het event 'Zakelijke televisie van KPN (zTV)'

Zakelijke televisie van KPN (zTV)

  Zakelijke televisie van KPN (zTV) komt eind juni op de markt en daarmee beschikbaar voor jou als onze partner!

Bekijk
Lees meer over het event 'Mobiel Update'

Mobiel Update

  Het mobiele landschap staat niet stil. In dit webinar vertellen we jou meer over het nieuwe mobiele portfolio. Maar we willen vooral ook de focus leggen op extra diensten in het mobiele portfolio die jij kan aanbieden.

Bekijk
Lees meer over het event 'Microsoft Azure introductie'

Microsoft Azure introductie

  In dit webinar introduceren we Microsoft Azure, vertellen we je meer over de toegevoegde waarde voor jou én laten we zien hoe je deze dienst bestelt via IRMA.

Bekijk
Lees meer over het event 'Security (veilig werken)'

Security (veilig werken)

  In deze moderne en snel veranderende wereld wordt er steeds meer verwacht van jou als partner. Klanten willen altijd en overal veilig werken. In dit webinar nemen wij jou mee in de risico’s van onveilig flexibel werken én de oplossingen die jij kunt bieden.

Bekijk
Lees meer over het event 'Telefonie Security Scan'

Telefonie Security Scan

  Cybercriminelen grijpen elke kans om bij jouw klanten binnen te dringen. Zo kunnen ze ook binnenkomen via het telefoontoestel. Hoe houd je in de gaten of de toestellen van jouw klant nog veilig zijn? Dat vertellen we je in dit webinar.

Bekijk
Lees meer over het event 'Hosted IP Telefonie'

Hosted IP Telefonie

  De ontwikkelingen rondom Hosted IP Telefonie (HIP) staan niet stil. In dit webinar geven we een update én demonstreren we 3 vernieuwde applicaties: Receptionist+, Reporter & HIPIN.

Bekijk