Praktische informatie

 • Datum: woensdag 28 oktober 2020
 • Tijd: Vanaf 8:00
 • Organisator:
 • ProcessCamp
 • Expert: Marlies van Steenbergen
  Marlies van Steenbergen

  Marlies van Steenbergen

  Lector Betekenisvol Digitaal Innoveren (Hogeschool Utrecht) en Principal Consultant Enterprise Architecture (Sogeti)

  , Lector Betekenisvol Digitaal Innoveren (Hogeschool Utrecht) en Principal Consultant Enterprise Architecture (Sogeti)
  Expert: Suzie Joku
  Suzie Joku

  Suzie Joku

  Bestuurslid ProcessCamp

  , Bestuurslid ProcessCamp

Artifical Intelligence komt meer en meer onze bedrijven binnen. In 2017 maakte onderzoeker Marlies van Steenbergen zich nog zorgen over die schamele 6% van de bedrijven die gebruik maakten van big data, dat moest omhoog. Inmiddels maakt ze geen zorgen meer over het percentage, maar des te meer over de manier waarop bedrijven die big data hebben omarmd, omgaan met die grote hoeveelheden data. Die groeit zo hard, dat we serieus moeten nadenken over het effect op de huidige processen en medewerkers.

Welke verschillende rollen heeft AI en hoe collegiaal is de samenwerking met medewerkers…? Kan AI de flexibele vrolijke callcenter-collega zijn, die je werk overneemt, informatie verwerkt en klanten adviseert? Of is AI juist een meer serieuze collega die eerst nog even met je overlegt? En kunnen callcenters die ondersteund worden door algoritmes, afscheid nemen van de fantasieloze belscripts? Van Steenbergen neemt je mee in haar onderzoeksvoorstel en is ook nieuwsgierig naar jouw ervaringen!

Meld je aan voor dit interactieve bijzondere ochtendwebinar!

Vroeg? De eerste 15 aanmelders hoeven geen ontbijtje te maken, dat krijg je van ons!

 

ProcessCamp hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van jouw privacy en wij zullen jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je webinar account te beheren, je een gratis account aan te bieden waar geen kosten aan verbonden zijn, en om de producten en services te leveren die je bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd willen we graag contact met je opnemen over onze producten en diensten, evenals andere inhoud die mogelijk interessant voor je is. Je wordt tevens aangemeld voor onze nieuwsbrief die verzonden wordt naar het opgegeven e-mailadres. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze communicatie. Lees ons privacybeleid op www.procescamp.nl voor meer informatie over hoe je je kunt afmelden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten voor de bescherming en het respecteren van jouw privacy. Door je aan te melden voor de webinar, stem je ermee in dat ProcessCamp de hierboven ingediende persoonlijke informatie mag opslaan en verwerken, eveneens als onze partnerorganisaties, zoals WebinarTV, om je de gevraagde inhoud te verstrekken.

Inschrijven

Webinar:
‘Hoe collegiaal is artificial intelligence eigenlijk?’

Gelukt!

Bedankt voor uw inschrijving:
‘Hoe collegiaal is artificial intelligence eigenlijk?’

De inschrijving is gelukt. Zet de webinar direct in je agenda door op onderstaande knop te klikken:

Voeg toe aan agenda