Versneld opstarten en opschalen

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Telebegeleiding bij hart-, vaat-, en longziekten’

U kunt nu het webinar 'Telebegeleiding bij hart-, vaat-, en longziekten' terugkijken.

Digitale zorg is nu belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je voor snelle opschaling, of waar begin je als je nog niet begonnen was? Hoe helpt telebegeleiding bij het inrichten van de zorg? Collega’s met ervaring beantwoorden al je vragen tijdens het webinar voor zorgprofessionals op 25 mei.

Door de coronapandemie is digitale zorg belangrijker dan ooit. Chronische zorg moet worden gecontinueerd om de veiligheid van patiënten te waarborgen én om enorme wachttijden te voorkomen. Veel ziekenhuizen in Nederland waren al bezig met (het starten van) telebegeleiding. Maar hoe zorg je nu voor snelle opschaling, of waar begin je als je nog niet begonnen was? Hoe helpt telebegeleiding bij het inrichten van de zorg?  Het Vliegwiel voor digitale innovatie, Harteraad, Hartstichting, NVVC, NVALT en de DCVA organiseren een webinar om hulp te bieden bij deze vragen.

Programma

Tijdens het webinar vertellen zorgprofessionals uit vier ziekenhuizen over verschillende vormen van telebegeleiding, het vinden van financiering, het kiezen van een leverancier en het bereiken en ondersteunen van patiënten. Je kunt als deelnemer mede bepalen welke vragen aan de orde komen.

Het gaat om de volgende ziekenhuizen en sprekers:

  • Alrijne ziekenhuis: Jorne Grolleman, programmamanager online services
  • Franciscus Gasthuis en Vlietland: Hans in ’t Veen, longarts
  • IJsselland ziekenhuis: Rianne Hofman, hartfalenverpleegkundige
  • Maastricht UMC+: Hans-Peter Brunner-La Rocca, cardioloog

Het webinar wordt geleid door Anke Vervoord, directeur van Harteraad.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor zorgprofessionals zoals medisch specialisten, huisartsen, hartfalen- en longverpleegkundigen en voor professionals die vanuit de organisatie (ziekenhuis/zorggroep/regio) de start of opschaling van telebegeleiding projectmatig ondersteunen zoals bestuurders, (innovatie)managers, projectleiders, CNIO’s en de CMIO’s.

Interesse? Meld je aan!

Meld je online aan op uiterlijk 25 mei. Na aanmelding ontvang je de link om de uitzending bij te wonen. Bij de aanmelding én tijdens de uitzending kun je vragen aanleveren. Voor vragen over dit webinar kun je terecht bij vliegwiel@patientenfederatie.nl.

Terugkijken

Webinar:
‘Telebegeleiding bij hart-, vaat-, en longziekten’