Agenda

How KYC automation adds value to your compliance

 • Uitzending: dinsdag 9 juni 2020
 • Tijd: 11:00
 • Organisator: Dynamic People
 • This webinar will outline how enterprises can quickly improve compliance and reduce risks by optimizing and digitalizing their KYC process with the Dynamic People KYC solution, that is completely integrated within Dynamics 365. Start today and make KYC easier to do!

Lees meer

Help! Medewerkers gaan zelf apps ontwikkelen

 • Uitzending: dinsdag 23 juni 2020
 • Tijd: 11:00
 • Organisator: Rapid Circle
 • Door de opkomst van PowerApps krijgt de innovatiekracht van een organisatie een enorme boost. Geweldig natuurlijk voor de organisatie en voor de medewerkers zelf. Maar, bij de verantwoordelijken voor IT en de IT-architectuur gaan de alarmbellen rinkelen. Want, hoe voorkomen we datalekken? En, hoe gaan we al die apps beheren?

Lees meer

On-Demand

Ontwikkel je Power Apps sneller met behulp van componenten

  In Power Apps kan je componenten maken om te zorgen dat je niet elke keer hetzelfde hoeft te doen. Dit zorgt voor een flinke productiviteit boost. Deze componenten kan je ook delen met je collega’s: zowel vanuit een centrale locatie via een “component bibliotheek” als vanuit een bestand wat met meerdere mensen gedeeld wordt.

Bekijk

Wanneer gaan we naar de intelligente cloud met Business Central?

  Iedereen beseft nu dat de cloud onmisbaar is. Zonder de cloud zouden we nu niet kunnen doorwerken of videogesprekken voeren met Teams. Als we 30 jaar geleden met Covid-19 zouden zijn geconfronteerd, dan had alles stilgelegen. De cloud helpt bij het sociaal afstand houden, online leren en online werken. De Microsoft-cloud heeft nog veel meer te bieden.

Bekijk

Inwoners en organisaties digitaal betrekken en centraal (gegevensmodel) klantbeeld

  Het samenvoegen van kernen en de extra publieke taken vragen zelfbewust wording en kracht om haar taken goed uit te voeren. Hierbij is het van belang om een goede relatie en dichtbij zowel inwoners als organisatie te staan.

Bekijk