Presentatie downloaden

Bedankt voor jouw interesse de webinar 'Governance Power Platform '

Je kunt nu de webinar 'Governance Power Platform' terugkijken.

Download ook de PowerPoint.

Presentatie downloaden

Meer weten?

Download whitepaper

No/low code platformen zijn er om de business de mogelijkheid te geven om hun processen om te bouwen naar Apps. Het Microsoft Power Platform is daar een perfect voorbeeld van, het platform waar de ‘citizen developer’ laagdrempelig zijn eigen applicaties kan maken. Aan de andere kant is het platform geschikt voor de pro-developers, die grote voordelen zien in het ontsluiten van data uit legacy systemen en applicaties vervangen of samenvoegen met behulp van no/low code. Met deze twee bloedgroepen hebben IT medewerkers wat betreft het Power Platform te maken. Zij willen bij voorkeur in control blijven zonder de creativiteit van de gebruikers te dempen.

In dit webinar vertelt de HEINEKEN product owner van het Power Platform hoe hij is omgegaan met de uitdagingen op het gebied van governance en monitoring. Ervaar welke antwoorden hij heeft op vragen als: Hoe houdt IT het platform onder controle? Ben je in staat om te monitoren wat iedereen aan het bouwen is? Hoe voorkom je dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen? Welke processen liggen er klaar om deze stroom van nieuwe applicaties op te vangen? En wie zorgt er voor support op de lange termijn?

Leer in deze sessie hoe je als organisatie snel met governance aan de slag kunt en welke stappen je moet nemen om het Power Platform optimaal tot zijn recht te laten komen en je digitale transformatie te versnellen.

Terugkijken

Webinar:
‘Governance Power Platform’