Onderzoeksresultaten Capgemini en LinkedIn over de ‘digital talent gap’

Het Capgemini Research Institute heeft een onderzoek uitgevoerd samen met LinkedIn over de kloof die er bestaat tussen vraag naar talent met specifieke digitale vaardigheden en het aanbod van digitale rollen – de ‘digital talent gap’. In dit webinar gaat Jan Brouwer van Microsoft in gesprek met Kido Koenig en Thijs Hooghiemstra van Capgemini.

Organisatie vs medewerkers

Uit het onderzoek blijkt dat aan de ene kant medewerkers zich zorgen maken over hun eigen digitale vaardigheden, en aan de andere kant bedrijven door een tekort aan digitaal talent, concurrentievoordeel verliezen. Kido zal tijdens de webinar vanuit zijn achtergrond als organisatieantropoloog en socioloog zijn kijk geven op de HR-wereld en de ‘digital talent gap’.  Thijs is een recruitmentexpert en een analist en hij zal zijn visie geven op de gevolgen van de ‘digital talent gap’ op recruitment .

Onderstaande vragen worden in deze webinar beantwoord:

  • Hoe kun je mensen bewegen?
  • hoe kun je als recruiter zo effectief mogelijk werken?
  • Hoe kunnen systemen daarin ondersteunen?

Schrijf je in

Schrijf je nu in voor de webinar door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt dan vanzelf een tweetal herinneringse-mails om makkelijk te kunnen deelnemen aan de live webinar.

Terugkijken

Webinar:
‘Ontdek de nieuwe wereld van HR’

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Ontdek de nieuwe wereld van HR’

U kunt nu het webinar 'Ontdek de nieuwe wereld van HR' terugkijken.