Microsoft heeft een belangrijke aankondiging gedaan die impact heeft voor de wijze waarop jij de Microsoft licenties afneemt voor jouw klanten.

In 2019 is The New Commerce Experience geïntroduceerd in het cloud solution provider (CSP) programma en vanaf oktober 2021 zal Microsoft nieuwe wijzigingen doorvoeren in het CSP programma voor Microsoft 365, Power Platform, Dynamics 365 en Windows 365.

Het New Commerce in CSP biedt partners meerdere voordelen, het geeft klanten meer keuze en flexibiliteit en het stelt jou als partner in staat om meer upsell te doen. Het zal gemakkelijker worden om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen.

Enkele voordelen zijn:

  • Meer flexibiliteit in de aangeboden licenties, zoals nieuwe maandelijkse voorwaarden
  • Meerdere type abonnementen, zoals maandelijks, jaarlijks en meerjarig
  • Meer opties en flexibilitiet bij het beheren van abonnementen

Daarnaast heeft Microsoft een prijsverhoging aangekondigd per 01-03-2022 voor de volgende producten:

Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Premium, Office 365 E1, Office 365 E3, Office 365 E5 en Microsoft 365 E3.

In het webinar van 15 september zullen Frank van der Hoeven en Donny Molenaar uitgebreid ingaan op het New Commerce Experience programma. En gaan we het hebben over de nieuwe aankondigingen en wat dit betekent voor jou en jouw klanten.

KPN Partner Network is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen tijdens het webinar.

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.