Het blijft voor veel partners een uitdaging: hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten echt aan de slag gaan met hun moderne werkplek? Vaak maken ze gebruik van maar één of een paar tools. Dit is zonde, want de licentie biedt zoveel meer! Het blijft lastig om ze de volledige waarde van de licenties te laten ervaren. Herken je dit?

Met adoptie halen klanten meer uit hun licentie

Als klanten overstappen op Office 365 gebruiken ze het vaak als vervanging voor traditioneel gebruik. Ze blijven bij correctierondes Word- en Excel-documenten tig keer rondsturen, notuleren nog steeds op papier en delen bestanden via allerlei platformen. Dit kan veel efficiënter! Met een beetje hulp en kennis van de mogelijkheden van Office 365 halen ze veel meer uit hun licenties én uit hun werkdag.

Wat bespreken we in dit webinar?

Jeroen Jansen is Partner Succes Manager bij Microsoft. Hij ziet vanuit zijn werk alle varianten van adoptie voorbijkomen: van het gebruik van slechts één of twee tools tot alles uit de licentie halen. Speciaal voor jou deelt hij concrete voorbeelden waarmee jij meteen je klant verder helpt. Ook laat hij zien hoe jij het gesprek met jouw klant aangaat.

Schrijf je in!

Wil je ook dat je klanten meer uit Office 365 halen? Kijk dan op woensdag 18 maart naar het webinar over adoptie van Office 365. Heb je vragen over de adoptie? Aarzel dan niet om ze tijdens het webinar aan de expert te stellen.

Meld je nu aan door het formulier hier rechts in te vullen!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.