We staan aan de vooravond van de lancering van Business Voice! In dit webinar gaan we dieper in op de exacte propositie, laten we zien hoe het werkt én welke kansen het biedt voor jou als ICT-dienstverlener.

Vorig jaar lanceerden we met Direct Routing dé mogelijkheid om de koppeling te maken tussen de HIP of KPN ÉÉN telefooncentrale en Microsoft Teams. Het stelt jou in staat om een hele mooie dienst te leveren aan jouw eindklant én in control te blijven over de telefonie-omgeving. Tot op heden is het alleen mogelijk om deze dienst af te nemen in combinatie met de Enterprise licenties van Microsoft. Nu lanceert Microsoft dit ook als add-on op de Business licenties. Deze licenties leveren wij – met elkaar –aan onze mkb-eindklanten.

Maar waarom is dit interessant voor jouw klanten? Wat zijn de voordelen? Welke vragen kan jouw klant gaan stellen? Remco de Kramer, Product Marketing Manger bij Microsoft geeft je de antwoorden zodat je na deze webinar precies weet wat je kunt verwachten.

Want dit gaat grote veranderingen teweeg brengen in de mkb-markt. Het nog meer integreren van voice en Teams zorgt voor de volgende stap in de moderne werkplek. Wil jij ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en weten welke kansen dit voor jou biedt? Meld je dan nu aan!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.