Een goede internetverbinding is voor jouw mkb-klanten cruciaal om zaken te doen. Waar ze ook zijn, met welk device ze ook werken, ze willen altijd een stabiele lijn met de buitenwereld. Op die manier missen ze nooit meer een kans en blijven ze optimaal in business.

Sneller en eenvoudiger verbindingen opleveren

In deze webinar nemen we je mee in de nieuwste technieken en ontwikkelingen die jouw klanten altijd online houden. Daarvoor heeft RoutIT een aantal oplossingen die we in deze webinar bespreken. Daarnaast laten we je zien hoe je snel én eenvoudig verbindingen voor je klanten oplevert.

Security goed geregeld, ook voor grote netwerken

Naast een maximale uptime is security dé voorwaarde voor gegarandeerde continuïteit. Hoe richt je de security in en hoe houd je een netwerk goed beveiligd? We lopen verschillende scenario’s door, zelfs voor netwerken die zich uitstrekken over verschillende vestigingen.

Stel vragen aan de experts

Wil je tijdens de webinar nog meer weten? Onze infrastructuur- en security-specialisten Harry Boshoff en Koen de Nooij beantwoorden live jouw vragen. Schrijf je nu in voor deze webinar over Connectivity & Security en garandeer je mkb-klanten dat ze altijd zaken kunnen doen.

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.