Als partner weet je dat Microsoft Azure jou en je klanten veel biedt. Daarom heb je al de eerste stappen gezet op dit cloud-platform. Zo heb je bijvoorbeeld al een VPN-netwerk verbinding opgezet, een back-up geregeld of de eerste (simpele) virtual machine uitgerold. Tijd om een stap verder te gaan! Wil je graag meer ontdekken en gebruikmaken van meer mogelijkheden in Azure? Kijk dan naar het webinar Microsoft Azure Associate op woensdag 9 september.

Speel beter in op de wensen van je klant

In dit tweede webinar in een serie van 3 over Microsoft Azure nemen Koen van Lieshout en Frank van der Hoeven je mee in deze volgende stap. Ze gaan in deze sessie dieper in op de volgende onderwerpen:

  • AD Domain Services en AD Connect
  • Reserved Instances (RI)
  • Microsoft Virtual Desktop
  • Virtual Machines uitgebreid
  • Dynamic resource scheduling

Slimmer resources inzetten

Tijdens dit partner-webinar zie je hoe deze onderwerpen jou helpen om meer toegevoegde waarde te leveren aan klanten. Met de kennis van deze functies speel je nog beter in op de wensen van jouw klanten. Bovendien help je hen met kostenbesparingen door slimmer gebruik te maken van de resources. Wil jij een volgende stap zetten in Microsoft Azure? Meld je dan nu aan!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.