Handig hè al die tools op je privé smartphone. In een paar tellen heb je alweer een nieuwe app waarmee je nog makkelijker kan chatten, bestanden deelt of bewerkt. Een nieuwe telefoon? In een handomdraai zijn al je apps, foto’s en andere data weer gesynchroniseerd.

Is de IT oplossing die jij aan jouw klant levert wel zo modern? Voldoet deze aan de eisen van jouw klant die hij in zijn privé omgeving al wel zo ervaart? Een moderne werkplek op basis van Microsoft 365 is hierin de oplossing! Overal dezelfde gebruikerservaring, ingebouwde samenwerkingstools voor chat en video vergaderen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om veilig bestanden te delen binnen én buiten jouw organisatie.

Als partner wil je jouw klanten efficiënt en tegelijk zorgvuldig helpen. Hoe maak je dan het verschil zonder dat je marge hieronder lijdt? Waar voeg jij waarde toe én word je de onvervangbare automatiseringspartner voor jouw klant?

Tijdens deze webinar geven we jou de tools die het mogelijk maken om het verschil te maken bij jouw eindklant. Met concrete voorbeelden laten we jou live zien hoe de Werkplekmanager helpt om Microsoft 365 als een managed service aan te bieden aan jouw eindklant.

Ben jij benieuwd hoe je met een aantal muisklikken al jouw klanten kunt voorzien van de beste security practices? Schrijf je dan nu in voor dit webinar!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.