Apps maken het leven een stuk eenvoudiger. Eigenlijk zou je voor je klanten voor tal van processen ook een platformonafhankelijke app willen aanbieden als managed service. Met PowerApps kan dat nu snel, eenvoudig en zelfs zonder programmeerkennis. Het enige wat je nodig hebt is PowerApps en gemiddelde Office 365-skills. Hiermee kun je de bedrijfsprocessen van je klanten optimaliseren.

Automatiseer herhalend handwerk

Neem bijvoorbeeld het plannen van evenementen, het afnemen van enquêtes onder werknemers en klanten en verkoopcijfers inzichtelijk maken. Dit zijn allemaal voorbeelden waar veel herhalend handwerk bij komt kijken. Met PowerApps automatiseer je dit soort taken gemakkelijk en bied je deze zelf ontworpen apps aan voor iOS, Android en Windows.

Apps maken op basis van alle populaire kantoortools

PowerApps is onderdeel van Microsoft 365 waardoor je data uit onder andere alle bekende Office tools kunt halen. Van Excel tot Outlook of de camera van je smartphone: overal kunnen de triggers voor je app vandaan komen. Die verbind je dan weer heel snel met andere Microsoft-oplossingen of Dropbox, Dynamics CRM, Salesforce, SAP, Oracle, SharePoint en een SQL Server.

Apps bouwen net zo gemakkelijk als een PowerPoint-presentatie maken

Het bouwen van een PowerApp is nog het beste te vergelijken met het maken van een PowerPoint-presentatie. Zo heb je met een paar kliks bijvoorbeeld een interactieve catalogus van een inventaris voor je klanten gemaakt. Je kunt zelfs AI inzetten waardoor bijvoorbeeld de camera van een telefoon een kapot item registreert en er direct het juiste serviceverzoek aan koppelt.

Beteken meer voor je klant

Het allerbelangrijkste is dat jouw klanten hun werk beter kunnen uitvoeren en meer kunnen doen in minder tijd. Benieuwd hoe het allemaal werkt? Kijk dan naar de webinar over PowerApps waarin we je laten zien hoe jij meer kunt betekenen voor je klant.

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.