Natuurlijk wil jij meer voor je klanten betekenen en met nieuwe oplossingen meerwaarde creëren. Maar er gebeurt tegenwoordig zoveel dat het moeilijk is om alles bij te houden. Wij bezochten het jaarlijkse Microsoft-evenement Ignite en haalden voor jou de krenten uit de pap. Tijdens de webinar op 27 november zie je met welke oplossingen jij het onderscheid maakt en een nog betere service verleent.

Microsoft Teams

Ook tijdens Ignite is er veel nieuws gebracht rondom het populaire Microsoft Teams. Microsoft investeert stevig in de verdere ontwikkeling van dit samenwerkingsplatform. De relevante ontwikkelingen voor jouw klant nemen we mee in dit webinar!

Één mobiele applicatie

Waar we op onze mobiele telefoon of tablet nog verschillende applicaties nodig hebben voor Word, Excel en PowerPoint, integreert Microsoft dit nu in één Office-applicatie. Vanuit deze applicatie switch je naadloos tussen verschillende toepassingen en heb je al je bestanden (OneDrive & SharePoint) direct bij de hand. Wij laten je zien wat de voordelen zijn voor jouw eindklant.

Microsoft Endpoint Manager

Mooie ontwikkelingen zijn er eveneens rond het beheer van devices. Hier heeft Microsoft een belangrijke aankondiging gedaan met Microsoft Endpoint Manager. Een nieuwe applicatie die twee bekende tools vervangt: Microsoft System Center Configuration Manager én Intune. Welke voordelen dit biedt voor jou als partner én voor jouw eindklant, dat laten we je zien in het webinar.

Betere service met Virtual Desktop

Verder besteden we in dit webinar aandacht aan de ontwikkelingen binnen Virtual Desktop. Hiermee draai je Windows 10 binnen Microsoft Azure en bied je tegelijkertijd toegang tot alle functionaliteiten van Windows 10 en Microsoft Office 365. Het geeft je alle voordelen van Microsoft Azure, Office 365 en Microsoft 365 en je koppelt het eenvoudig aan bestaande on-premise infrastructuur.

Schrijf je in

Dit zijn slechts enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens dit webinar. Natuurlijk komen ook Office 365 en nog veel meer interessante tools aan de orde. Daarmee kun jij meer betekenen voor je klanten. Het webinar is interactief, aarzel dus niet om vragen te stellen aan onze experts. Wacht niet te lang en schrijf je nu in!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.