In de wereld van de moderne werkplek gebaseerd op Microsoft 365 zou je denken dat alle applicaties, als SaaS applicatie, via het internet worden aangeboden. In de praktijk zien we dat er vaak nog bedrijfsapplicaties zijn die niet als SaaS applicatie beschikbaar zijn waardoor je een IaaS oplossing nodig hebt om deze applicaties te kunnen
aanbieden op de moderne werkplek.

In dit webinar laten we je zien hoe je met de Hyper-V IaaS dienst heel eenvoudig virtuele machines (VM) kunt bestellen en inrichten voor je klant. Deze machines kun je bovendien heel makkelijk opnemen in een IP-VPN.

Ook laten we je zien hoe je vanuit IRMA eenvoudig de VM’s kunt configureren en beheren (ip adres, internet, VLAN, IP-VPN, back-up, console overnemen enz.)

En laten we zien hoe je via Lift & Shift op basis van Acronis eenvoudig een bestaande server kan overzetten naar een VM op Hyper-V IaaS.

Als jij klanten hebt die nog legacy applicaties hebben of meer wilt weten over het de fundamentals van de Hyper-V IaaS wereld, dan is dit webinar een must voor jou!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.