De werkplek veranderde de afgelopen jaren enorm en blijft veranderen. In het webinar op 18 december nemen wij je mee naar de toekomst van de digitale werkplek. We tonen je de recente ontwikkelingen waarmee jij het verschil bij je klanten kunt maken. De rol van Microsoft Teams krijgt hierin extra aandacht. Hoe ondersteunt het de communicatie en werkprocessen nu en wat staat ons daarin nog te wachten.

Terugblik: het beste van 2019

Het eind van het jaar komt in zicht, daarom blikken we terug op 2019. Wat ging er goed en met welke hulp geven we jou de tools om nog meer voor je klanten te betekenen? We kijken naar de productpitches van afgelopen jaar; welke daarvan was de allerbeste?

Nieuwe oplossing voor zakelijk bellen voor het mkb

Natuurlijk kijken we ook naar nieuwe oplossingen. 2020 belooft een bijzonder jaar te worden met een primeur! Jouw klanten kunnen binnenkort in een pilot kennismaken met een nieuwe oplossing voor zakelijk bellen, speciaal ontworpen voor het mkb.

Groei in het nieuwe jaar

Groei is goed en draagt bij aan succes. Microsoft en RoutIT helpen jou bij het bereiken van jouw groeidoelstellingen met allerlei programma’s. Wil jij ook een succesvol 2020? Schrijf je dan nu in voor dit webinar op 18 december!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.