IT-security is een heet hangijzer. Cybercriminelen zijn niet kieskeurig, sparen geen sector en gaan voortvarend te werk. Regelmatig lees je dat grote en kleinere organisaties gehackt zijn waardoor privacygevoelige gegevens op straat zijn komen te liggen.

In 2020 zijn cybercriminelen weer vindingrijker

In 2020 zijn cybercriminelen weer vindingrijker Cybercriminelen zitten bepaald niet stil en zoeken continu naar kwetsbaarheden in de beveiliging. Daarom is het van groot belang dat ook de IT-security-verantwoordelijken alert blijven en zichzelf ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat wat in 2019 nog goed werkte om een aanval af te wenden, in 2020 achterhaald kan zijn.

Security in het MKB

Voor het mkb is IT-security net zo belangrijk als voor grote bedrijven. In het mkb wordt volop gewerkt met kwetsbare hard- en software, maar wordt ook gebruik gemaakt van privacygevoelige informatie van klanten. Ook voor mkb-bedrijven is het daarom van levensbelang om je op een goede manier te wapenen tegen kwetsbaarheden.

Schrijf je in

In de webinar op 22 januari gaan we in op trends binnen IT-security en hoe je er alles aan doet om cybercriminelen buiten de deur te houden. Gebruik het formulier aan de rechterkant van deze pagina om je in te schrijven en tot ziens op de 22ste!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.