De basis van je organisatie is je bedrijfsdata en deze moet altijd goed controleerbaar, flexibel en veilig opgeslagen zijn. Maar wat gebeurt er met je gevoelige data in de cloud? Waar staat het precies en wat doe je bijvoorbeeld met je beleid? Met behulp van goede cybersecurity blijven je gegevens in jouw bezit en kun je zorgeloos in de cloud werken!

Een goede aanpak begint bij de controle over data binnen de organisatie. Wie kan waar bij en zijn er bestanden die iets meer beveiliging nodig hebben om ze binnen de organisatie te houden? Zeker wanneer deze in de cloud staan en vaak vanaf elke locatie bereikbaar zijn is dit een belangrijk punt. Naast de controle is het creëren van bewustwording en het met kennis bewapenen van iedereen in je bedrijf dan ook uiterst belangrijk om geen toegang tot data aan ongewenste gasten te geven.

Beveilig je cloud omgeving optimaal

We weten bij Fourtop ICT met onze op Microsoft 365 gebaseerde cloud werkplek Cloudine als geen ander hoe je leuker, makkelijker en ook zeker veiliger kunt samenwerken. Graag geven we je op 18 maart dan ook tijdens onze webinar alle tools om optimaal beveiligd en gecontroleerd te kunnen werken in je cloud omgeving. Zo helpen we je op weg om in controle te blijven over je data, zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen.

 

Schrijf je in!

Ben je ook benieuwd hoe je de controle over je gevoelige data in de cloud behoudt? En wil je flexibel en zorgeloos samen kunnen werken met je collega’s, klanten en partners zonder datalekken? Meld je dan aan voor onze webinar: Zorgeloos werken in een beveiligde cloud omgeving!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.