De ICT-omgeving binnen je organisatie staat, fijn! Nu is er ruimte om je interne bedrijfsprocessen te optimaliseren zodat je zo efficiƫnt mogelijk kunt werken in de cloud. Er is veel te vinden over de voordelen van Power Automate, Power Apps en Power BI. Deze handige en intelligente tools zijn onderdeel van het Power Platform van Microsoft met als doel om je werk makkelijker te maken. De vraag is waar deze automatisering binnen een organisatie kan worden ingezet om zo bij te dragen aan de efficiency.

Waar de automatisering kan worden ingezet verschilt ook weer per bedrijf, we hebben daarom in onze webinar een aantal scenario’s opgesteld voor iedereen die graag slimmer wil werken! De scenarioā€™s komen allemaal in de kern neer op het volgende: Kun je optimaal productief werken en hoe maak je dit nog makkelijker, leuker en slimmer met als doel een succesvollere organisatie?

Procesoptimalisering in de cloud

We weten bij Fourtop ICT met onze op Microsoft 365 gebaseerde cloud werkplek Cloudine en met onze eigen Business Process Development afdeling als geen ander hoe je leuker, veiliger en ook zeker efficiƫnter kunt samenwerken. Graag geven we je op 27 mei dan ook tijdens onze webinar alle tools om je processen in de cloud te optimaliseren. Met procesoptimalisatie, efficiƫnte en geautomatiseerde tools en duidelijke rapportages stuur je de organisatie succesvoller met het oog op de toekomst.

Schrijf je in!

Wil je ook je bedrijfsprocessen optimaliseren? En ben je ook benieuwd hoe je als persoon en als organisatie kunt profiteren van het Microsoft Power Platform? Meld je dan aan voor onze webinar: Procesoptimalisering in de cloud!

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.