De werkplek van nu, door Van der Hoff ICT

De manier waarop we werken ziet er vandaag de dag anders uit dan een aantal jaar geleden. Dataverbindingen zijn sneller geworden en steeds meer applicaties worden vanuit de Cloud aangeboden waardoor we meer vrijheid krijgen om flexibel te werken in tijd en locatie.

Samenwerken met De werkplek van nu

We werken op locatie, lezen notulen onderweg en sturen we vaak ’s avonds nog een e-mail. De werkplek van nu is een moderne online werkplek in de Cloud. Hierdoor hebben medewerkers op ieder moment, vanaf elke locatie veilig en efficiënt toegang tot bedrijfsgegevens en maakt samenwerken eenvoudig. Intern met collega’s maar ook met externe relaties. Dat maakt De werkplek van nu geschikt voor bedrijven binnen het MKB en grootzakelijk maar ook voor zelfstandigen.

Wil je binnen je onderneming:

  • Altijd en overal samenwerken
  • Simpel en snel toegang tot bedrijfsdata en applicaties
  • Grip op ICT
  • Veilig en efficiënt werken

Wat bespreken we in het webinar De werkplek van nu, door Van der Hoff ICT?

Niels van der Hoff van Van der Hoff ICT bespreekt samen met Donny Molenaar van KPN Partner Netwerk alle mogelijkheden om efficiënt, eenvoudig en veilig samen te werken met de moderne werkplek, De werkplek van nu en hoe jij grip houdt op de ICT van jouw onderneming.

Wil jij grip op ICT? Meld je nu aan!

Wil jij alles uit de ICT van jouw onderneming halen? Meld je nu aan voor de live webinar De werkplek van nu, door Van der Hoff ICT op donderdag 2 december om 11.00 uur. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen in dit live webinar.

Meld je eenvoudig aan door het formulier in te vullen.

Werken waar, wanneer en hoe we dat willen. Het vereenvoudigen van toegang tot informatie, applicaties en makkelijk samenwerken op ieder denkbaar apparaat, dát is De werkplek van nu

 

Bekijk Webinar

Met het verzenden van uw gegevens gaat u akkoord met de Privacy Statement van WebinarTV.