Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Veiliger werken in het MKB’

U kunt nu het webinar 'Veiliger werken in het MKB' terugkijken.

Steeds meer organisaties kiezen voor een moderne werkplek, gebaseerd op Microsoft 365. Hiermee werken ze productiever en innovatiever. Medewerkers kunnen altijd en overal op ieder device werken: thuis, op kantoor of onderweg. Maar, is dit wel veilig? Wordt er wel voldoende gebruik gemaakt van de beschikbare beveiligingsmogelijkheden?

Hoe is het wachtwoordbeleid? Zijn alle medewerkers op de hoogte van het gevaar van phishingmails? Wat als een device zich niet meer achter de bedrijfsfirewall bevindt? Is er wel een goede back-up van de data? En stel dat er per ongeluk gevoelige informatie verstuurd wordt, wat is dan de procedure?

In dit webinar bespreekt Erik van Beek samen met Donny Molenaar de veelvoorkomende beveiligingsproblemen binnen het MKB en geven ze tips en tricks voor een optimale beveiliging van de moderne werkplek.

Wil je weten wat je goed geregeld hebt en ook wat mogelijk beter kan op het gebied van de beveiliging van moderne werkplekken binnen jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor dit webinar!

Terugkijken

Webinar:
‘Veiliger werken in het MKB’