Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Haal jij wel alles uit de cloud?’

U kunt nu het webinar 'Haal jij wel alles uit de cloud?' terugkijken.

De afgelopen maanden gingen veel bedrijven versneld aan de slag met Microsoft Teams. Virtueel vergaderen is handig, maar je kunt er nog veel meer mee doen. In dit webinar leggen Stein en Donny je uit hoe je de tools die je al hebt kan inzetten om efficiënter, veiliger en flexibeler te werken.

Beter samenwerken met Microsoft 365

Microsoft365 biedt ontzettend veel mogelijkheden om prettig samen te werken. Desondanks zien we in de praktijk dat hiervan maar een klein deel wordt gebruikt. Dit is zonde, want je kunt veel waarschijnlijk veel handiger en efficiënter samenwerken.

Doe je oude servers de deur uit

Organisaties zijn zich de laatste tijd in rap tempo flexibeler gaan opstellen en hebben thuiswerken omarmd. Dit heeft de adoptie van bijvoorbeeld Microsoft Teams versneld, toch wordt nog steeds veel gewerkt met ouderwetse VPN en Terminal Server/Citrix-achtige oplossingen. Dit hoeft tegenwoordig niet meer. Bovendien zijn we ervan overtuigd  dat je veel sneller, efficiënter en veiliger werkt als je volledig cloud-based gaat. Het is tijd om je oude servers de deur uit te doen!

Schrijf je in!

Tijdens het webinar geven we je tips en oplossingen voor de 8 meest voorkomende problemen bij (online) samenwerking. Na het volgen van dit webinar weet je meer over hoe je slimmer, sneller en veiliger kan samenwerken. De tools heb je al. Mis deze kans niet en schrijf je nu in.

Terugkijken

Webinar:
‘Haal jij wel alles uit de cloud?’