Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘De Moderne Werkplek voor jouw organisatie: de voordelen en beveiliging’

U kunt nu het webinar 'De Moderne Werkplek voor jouw organisatie: de voordelen en beveiliging' terugkijken.

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers op een eenvoudige en veilige manier toegang krijgen tot de juiste applicaties en informatie. Maar waar moet je rekening mee houden met betrekking tot het inrichten en beheren van de werkplekken binnen jouw organisatie? En hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie (nog) succesvoller te zijn?

Voor VTM en KPN zijn dergelijke vraagstukken core business. Graag nodigen wij jou daarom uit voor onze webinar Moderne Werkplek, donderdag 10 juni 2021.

Tijdens deze sessie gaan we samen met KPN in op onze visie met betrekking tot de werkplek van de toekomst. En wat je moet weten om jouw IT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en futureproof in te richten. Evenals VTM heeft ook KPN veel ervaring op het gebied van de Moderne Werkplek. Dit maakt de combinatie VTM en KPN extra interessant om jullie tijdens dit webinar mee te nemen in alle facetten van de Moderne Werkplek.

Spreker

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, is een ervaren IT professional met aantoonbare ervaring in de IT. Hij kan als geen ander laten zien hoe een gedegen IT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.

Terugkijken

Webinar:
‘De Moderne Werkplek voor jouw organisatie: de voordelen en beveiliging’