Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘De Moderne Werkplek van Theiner ICT’

U kunt nu het webinar 'De Moderne Werkplek van Theiner ICT' terugkijken.

Microsoft 365 is de moderne werkplek voor veel van onze klanten. Hiermee werken jullie productiever, innovatiever en veiliger. Altijd en overal op ieder device werken: thuis, op kantoor of onderweg. Omdat Microsoft 365 de meest gebruikte omgeving is van onze klanten willen wij onze klanten goed op de hoogte houden van alle mogelijkheden van Microsoft 365.

We merken dat veel klanten gebruik maken van maar één of een paar tools van Microsoft 365. Dit is zonde, want de moderne werkplek biedt zoveel meer! Herken je jezelf in:

  • Het intern rondsturen van Word- en Excel-documenten voor correctierondes,
  • Notuleren op papier,
  • Delen bestanden via allerlei platformen.

Dit kan veel efficiënter! Met een beetje hulp en kennis van de mogelijkheden van Microsoft 365 halen we met elkaar veel meer uit de Microsoft 365 omgeving.

Wat bespreken we in dit webinar?

In dit webinar bespreekt Koos Stoop samen met Donny Molenaar de adoptie van de Microsoft 365 omgeving binnen jouw organisatie en de veelvoorkomende beveiligingsproblemen binnen het MKB en geven ze tips en tricks voor het optimale gebruik van de moderne werkplek binnen Microsoft 365.

Schrijf je in!

Wil je meer uit Microsoft 365 halen? Kijk dan op donderdag 17 juni om 11:00u. naar het webinar over de moderne werkplek van Microsoft 365. Aarzel niet om tijdens het webinar vragen te stellen.

Meld je aan door het formulier hier rechts in te vullen! Wil je weten wat je goed geregeld hebt en wat mogelijk beter kan op het gebied van de beveiliging van moderne werkplekken binnen jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor dit webinar!

Terugkijken

Webinar:
‘De Moderne Werkplek van Theiner ICT’