Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Waarom laat je kandidaten nog steeds via saaie formulieren solliciteren als het ook via WhatsApp kan?’

U kunt nu het webinar 'Waarom laat je kandidaten nog steeds via saaie formulieren solliciteren als het ook via WhatsApp kan?' terugkijken.

WhatsApp staat inmiddels bij 12,1 miljoen Nederlanders in de top 3 van meest gebruikte Apps. Solliciteren via WhatsApp biedt veel voordelen: kandidaten vinden het veel makkelijker en prettiger dan een formulier en reageren veel sneller.  Bovenal: onderzoek wijst uit dat je conversie met 25% verhoogt als je kandidaten via chat laat solliciteren in plaats van een formulier.

Hoe gemakkelijk zou het zijn dat wanneer iemand geniet van een hamburger in een fastfoodketen waar je voor werft, hij of zij een QR-code op de kassabon, een flyer of een poster kan scannen. Deze QR opent een nieuw gesprek in hun eigen vertrouwde WhatsApp. Door een eenvoudige 'hoi' in te typen, een emoji te sturen of een teken van leven te tonen in de chat, begint de chat.

Of dat een WhatsApp button naast een vacature op je website, direct een leuk gesprek start in zijn of haar WhatsApp. De vragen die je virtuele assistent in WhatsApp aan de kandidaat stelt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf en kunnen zelfs per vacature verschillen.

Vragen die we tijdens het webinar beantwoorden:

  • Wat zijn de voordelen van een virtuele assistent in WhatsApp?
  • Wat zijn de eerste resultaten van bedrijven?
  • Hoe bouw je eenvoudig een chatbot in WhatsApp? 
  • Hoe kan ik snel solliciteren via WhatsApp lanceren? 
  • Hoe koppel ik WhatsApp aan mijn recruitmentsysteem?
  • Welke andere mogelijkheden biedt een virtuele assistent in WhatsApp mijn kandidaten?

Nieuwsgierig geworden en ben jij Recruiter, Marketeer of Recruitment Manager? Dan is dit Webinar over solliciteren via WhatsApp voor jou, dus schrijf je snel in.

Terugkijken

Webinar:
‘Waarom laat je kandidaten nog steeds via saaie formulieren solliciteren als het ook via WhatsApp kan?’