Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Scherpe inkoop vraagt om scherp risicobeheer. Ken de valkuilen van inhuur personeel’

U kunt nu het webinar 'Scherpe inkoop vraagt om scherp risicobeheer. Ken de valkuilen van inhuur personeel' terugkijken.

Schaarste op de arbeidsmarkt, kosteneffectiviteit, complexe wetgeving. Aanleidingen genoeg om dienstverleners in te schakelen voor de behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Een goede samenwerking met de juiste partij werpt ook zeker zijn vruchten af. Mits de valkuilen en risico’s bekend zijn, en daar gaat het toch nog (te) vaak mis.

Hoe pak je dat aan, het beperken van de risico’s bij inhuur? Hoe zorg je dat een scherpe onderhandeling op prijs niet als een boemerang terugkomt via (keten)aansprakelijkheid, boetes en imagoschade.

In een paneldebat komen de grootste valkuilen én de oplossingen aan de orde: Wat zijn de gevolgen van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)? Waar liggen de risico’s vanuit de Wet aanpak schijnconstructies (Was)? Wat betekent de ketenaansprakelijkheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor jouw onderneming? Hoe zit het met de financiële risico’s bij het inzetten van brokers? Welke gevolgen heeft de nieuwe meldingsplicht voor buitenlandse detacheerders per 1 maart a.s. voor jouw onderneming en welke risico’s loop je als inlener als je dit niet goed controleert? Wat is de toegevoegde waarde van het PayOk-keurmerk ten opzichte van het NEN-certificaat?

Aan het paneldebat doen mee:

  • Hendarin Mouselli (VRF advocaten)
  • Gerlof Roubos (Stichting PayOK)
  • Maarten de Jong (Bureau Cicero)

Terugkijken

Webinar:
‘Scherpe inkoop vraagt om scherp risicobeheer. Ken de valkuilen van inhuur personeel’