Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Toekomst van schadeherstel in 1,5 meter economie’

U kunt nu het webinar 'Toekomst van schadeherstel in 1,5 meter economie' terugkijken.

Het beteugelen van het coronavirus gaat voorzichtig de goede kant op. In het meest gunstige scenario kunnen we na 28 april opnieuw een aantal stappen zetten om de schadeherstelsector weer op de rails te krijgen. Vaststaat dat terug naar ‘normaal’ er op dat moment nog niet in zit. De minister-president spreekt niet voor niets over een ‘intelligente weg’ om uit de ‘intelligente lockdown’ te komen. Het kabinet is zich aan het voorbereiden op de mogelijkheden van de 1,5 meter economie.

Op dit moment werken we samen met het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en MKB Nederland aan een protocol voor de schadeherstelsector om werkzaamheden in deze 1,5 meter economie zo snel als mogelijk te kunnen hervatten. Onze kernboodschap is en blijft: er is voor consumenten en/of opdrachtgevers geen enkele reden om schades niet te laten herstellen.

Op dinsdag 21 april zal het kabinet tijdens een persconferentie toelichting geven over de mogelijke verlichting van de huidige overheidsmaatregelen. De dag nadien, op woensdag 22 april, willen wij u tijdens een webinar verduidelijken wat dit betekent voor de schadeherstelsector. We gaan ook graag met u in gesprek over hoe u als ondernemer dit protocol voor de schadeherstelsector kunt toepassen in de praktijk.

Naast aandacht voor de actualiteit, praten onze experts u tijdens dit webinar bij over de:

  • uitkomsten FOCWA corona monitor;
  • impact van de 1,5 meter economie op de schadeherstelsector;
  • stand van zaken van onze gesprekken met Politiek Den Haag en opdrachtgevers;
  • nieuwe maatregelen voor schadeherstelbedrijven;
  • dienstverlening van FOCWA voor haar leden.

Kortom: via dit webinar praten we u helemaal bij over wat u moet weten om deze crisis door te komen. Bovendien kunt u live vragen stellen aan FOCWA!

Doet u mee?

Meld u hier dan aan voor de eerste webinar op woensdag 22 april om 15u. Na registratie ontvangt u een aanmeldlink & een beschrijving hoe u kunt deelnemen aan dit webinar.

Terugkijken

Webinar:
‘Toekomst van schadeherstel in 1,5 meter economie’