Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Protocol schadeherstel- en carrosseriebouw: werken in de 1,5 meter economie’

U kunt nu het webinar 'Protocol schadeherstel- en carrosseriebouw: werken in de 1,5 meter economie' terugkijken.

Het gaat voorzichtig de goede kant op in het beteugelen van het coronavirus. Maar we zijn er echt nog niet. Het staat wel vast dat terug naar ‘normaal’ hoe dan ook een zaak van lange adem wordt. Het is dus belangrijk om met elkaar na te denken en plannen te maken over hoe de werkzaamheden in de schadeherstel- ,carrosserie- en trailerbouw dan wel kunnen doorgaan.

Het ‘nieuwe normaal’ in de schadeherstel, carrosserie- en trailerbouw

>Hoe kan het werk veilig en verantwoord doorgaan in tijden van corona? Samen met de vakbonden hebben we gewerkt aan sectorbrede richtlijnen die het mogelijk moeten maken om veilig door te werken. Deze richtlijnen zijn vervat in zogenaamde protocollen. Hiermee kunt u aan uw medewerkers, klanten, opdrachtgevers en leveranciers laten zien dat uw bedrijf zich goed heeft georganiseerd en dus de doorstart naar het ‘nieuwe normaal’ prima kan maken. U en uw personeel weten aan de hand van de protocollen hoe gewerkt kan worden om risico’s te vermijden.

Coronaprotocollen toegepast op uw bedrijf

Ons uitgangspunt bij het maken van het protocol is simpel. De coronaprotocollen moeten praktisch, eenvoudig en op basis van de beschikbare middelen uit te voeren zijn. Zij bevatten dan ook de minimale maatregelen die schadeherstelbedrijven , carrosserie– en trailerbouwers dienen te nemen om te kunnen werken in de zogenaamde 1,5 meter samenleving.

Tijdens een webinar op donderdag 7 mei 2020 gaan wij graag met u in gesprek over:

  • het belang van deze protocollen voor uw bedrijf en de sector;
  • hoe u deze protocollen in de praktijk kunt toepassen;
  • waar u in uw bedrijf tegenaan loopt;
  • wat u kunt leren van collega-ondernemers uit onze sector;
  • hoe gedragsverandering bij uw medewerkers vorm te geven;

Kortom: na dit webinar heeft u een antwoord op al uw vragen over de coronaprotocollen en hoe u deze kunt toepassen. Bovendien kunt u live vragen stellen aan de deskundigen van FOCWA, RAI CarrosserieNL en een HR adviseur van OOC!

Terugkijken

Webinar:
‘Protocol schadeherstel- en carrosseriebouw: werken in de 1,5 meter economie’