Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Nieuwe RI&E, update uw Arbobeleid en voorkom een boete’

U kunt nu het webinar 'Nieuwe RI&E, update uw Arbobeleid en voorkom een boete' terugkijken.

Middels de Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) inventariseert u de gezondheids- en veiligheidsrisico’s die er binnen uw bedrijf zijn voor u en uw medewerkers. Het hebben van de RI&E is verplicht & is één van de wezenlijke onderdelen van een goed arbobeleid. Dit alles moet onder andere leiden tot een lager ziekteverzuim en een duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

In de afgelopen periode hebben FOCWA en RAI CarrosserieNL gewerkt aan een update van de RI&E. Deze is nu aangepast aan de huidige ontwikkelingen binnen de sector én gebruiksvriendelijker voor u als ondernemer. Daarnaast breiden wij onze dienstverlening met betrekking tot dit thema verder uit. Zodat wij u maximaal kunnen ontzorgen bij het uitwerken van een efficiënt en effectief arbobeleid.

Om u uit de eerste hand bij te praten over bovenstaande ontwikkelingen, organiseren FOCWA en RAI CarrosserieNL in samenwerking met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (OOC) op 30 juni een webinar.

Tijdens dit webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

  • De Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) met het Plan van aanpak, op maat van uw bedrijf;
  • Uw contract met een Arbodienstverlener;
  • Hoe vermijdt u een boete?;
  • Ondersteuning/dienstverlening vanuit FOCWA/RAI CarrosserieNL en OOC om uw arbobeleid te optimaliseren.

Dit webinar zal worden gepresenteerd door Jeanine de Vries en Anne-Marie Schaffels (beide HR Adviseur van OOC). Deze experts leggen u uit waar u op moet letten. Bovenal helpen zij samen met hun HR collega’s u graag op weg om dit binnen uw bedrijf op te starten. Francisca Roose, deskundige FOCWA en RAI Verzekeringsdienst, geeft u tekst en uitleg over de mogelijkheden bij de contracten met een Arbodienstverlener die u verplicht bent af te nemen.

Volg dus het Webinar en doe er uw voordeel mee!

Terugkijken

Webinar:
‘Nieuwe RI&E, update uw Arbobeleid en voorkom een boete’