Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Corona: webinar voor FOCWA-leden’

U kunt nu het webinar 'Corona: webinar voor FOCWA-leden' terugkijken.

De coronacrisis hakt in op de schadeherstelbranche. Of we nu spreken over autoschade, ruitschade of caravan- & camperschade: overal is het zoeken naar oplossingen. Door afnemend verkeer, nemen de schades en dus de omzet snel af. Ook voor onderhoud/herstel aan caravan- en campers is het werkaanbod drastisch geslonken.

Zoals u van ons gewend bent staat FOCWA u in deze moeilijke periode met raad en daad bij. In onze dienstverlening, maar zeker ook in onze belangenbehartiging voor u. Via onze nieuwsbrieven en social mediakanalen informeren we u over de recentste ontwikkelingen. Ook hebben we velen onder u telefonisch contact. Waarbij onze specialisten u vakkundig ondersteunen en verder helpen.

We gaan nog een stapje verder. Want ook in de komende weken zullen de ontwikkelingen zich opvolgen en wilt u op een gedegen manier geïnformeerd worden over de mogelijke impact op uw bedrijf. Daarom organiseren wij op maandag 6 april om 15.00u een webinar waar we u door experten laten bijpraten over de meest recente ontwikkelingen en de verschillende maatregelen die de overheid, de sociale partners binnen onze sector & FOCWA zelf hebben genomen om samen met u deze crisis te lijf te gaan.

Kortom: in 30-40 minuten praten we u helemaal bij over wat u moet weten om deze crisis door te komen. Bovendien kunt u live vragen stellen aan FOCWA!

Doet u mee?

Meld u hier dan aan voor de eerste webinar op maandag 6 april om 15u. Na registratie ontvangt u een aanmeldlink & een beschrijving hoe u kunt deelnemen aan dit webinar.

Terugkijken

Webinar:
‘Corona: webinar voor FOCWA-leden’