(On demand) videoregistratie van een evenement of bijeenkomst

Een videoregistratie is video-opname van een evenement of bijeenkomst. Dit kunnen verschillende soorten evenementen zijn, zoals congressen en beurzen, maar ook trainingen of presentaties.

Wat valt er precies onder videoregistratie?

De videoregistratie kan een korte samenvatting geven van het evenement, maar het kan ook een complete registratie van bijvoorbeeld een presentatie of ander soort sessie zijn.

  • Korte sfeerimpressie zonder interviews;
  • Korte sfeerimpressie met interviews;
  • Complete registratie van een sessie;
  • Complete registratie van meerdere sessies.

Er zijn verschillende redenen om een videoregistratie te willen en er zijn tal van mogelijkheden binnen het maken van een videoregistratie. Heeft u interesse in een dergelijke registratie of nog vragen hierover? Wij denken graag met u mee.

Enkele voorbeelden van videoregistraties

Hieronder een voorbeeld van de videoregistratie die is gemaakt tijdens het Heliview congres "IT & Software Asset Management Congres 2018", een jaarlijks terugkerend evenement. Het doel van deze video was om deelnemers te werven voor de volgende editie.

Hieronder een voorbeeld van de videoregistratie die is gemaakt tijdens het Heliview congres "IT & Software Asset Management 2017", een jaarlijks terugkerend evenement. Deze impressie is voor de founding partner Crayon gemaakt. Het doel hierbij is de expertise en kennis van Crayon te laten zien.

Webcast voor TIBCO, opname gemaakt tijdens het congres Business Analytics 2017. Volledige recording van een keynote omtrent "Augmenting Humand Intelligence and Accelerating Digital Tranformation".

Informatie

U kunt al vanaf 795 euro een videoregistratie van uw evenement laten maken. Hulp nodig of meer weten? Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving via onderstaand formulier

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.