Het delen van ervaringen middels testimonials

Een referentievideo is een video waarin klanten hun ervaring met jouw product of dienst delen. Een referentievideo is een goed middel om potentiële klanten te overtuigen en wordt voornamelijk ingezet in de laatste fase van de buyer journey. Men kent het product of de dienst al en heeft zich enigszins verdiept in de organisatie. De positieve ervaring van anderen geeft dan ook vaak net het laatste duwtje in de rug waardoor ook zij zelf klant worden.

Referentievideo’s kunnen op verschillende manieren gemaakt en ingezet worden. Het kunnen korte video’s zijn, met slechts enkele quotes. Of er kan een uitgebreider, diepgaander interview afgenomen worden, waar voorbeelden worden gegeven van behaalde successen dankzij de dienst of het product. Wilt u meer weten over referentievideo’s? Neem dan contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met het maken van referentievideo’s en kunnen u helpen bij het hele traject.

Voorbeelden

Radio 538, een van de grootste mediabedrijven van Nederland, liep op een gegeven moment tegen de beperkingen van de bestaande IT-infrastructuur aan. Tijd voor een belangrijke upgrade: overstappen op nieuwe hardware en software in combinatie met werken in de cloud. De vereiste was wel dat de IT zich in dienst moest stellen van de werknemers. Radio 538 kwam uit bij Microsoft. Met de nieuwe Microsoft Product and Service Agreement (MPSA) was de implementatie van nieuwe hardware en software een fluitje van een cent.

Voorbeeld 2

Informatie

U kunt al vanaf 1.895 euro een professionele referentievideo laten maken. Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving via onderstaand formulier

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.