Registratie evenementsessie of aftermovie

Als je een evenement organiseert, of participeert in een evenement, werk je toe naar die ene dag. De dag waarop het evenement plaatsvindt. Maar is het niet zonde als het slechts bij deze ene dag blijft? Laat een evenementvideo maken zodat bezoekers kunnen nagenieten, en mensen die het evenement hebben gemist alsnog op de hoogte gebracht kunnen worden van het onderwerp.

Er zijn verschillende varianten van evenementvideo’s. WebinarTV kan tijdens jouw evenement een of meerdere varianten voor je maken.

Aftermovie of sfeerimpressie

Een bekende variant van een evenementvideo is de aftermovie. Bij het maken van een aftermovie is een cameraman van WebinarTV tijdens het gehele evenement aanwezig om beelden te schieten. Deze aftermovie wordt gemonteerd tot een video van enkele minuten. De aftermovie geeft een samenvatting van het evenement. Er kunnen bijvoorbeeld quotes worden opgenomen van sprekers en bezoekers, maar ook sfeerbeelden maken de video tot een prettig te bekijken geheel.

Interviews

Uiteraard is het mogelijk om een redacteur van WebinarTV mee te sturen om interviews af te nemen die verwerkt kunnen worden in de aftermovie. Uiteraard is het ook mogelijk om dit gedeelte zelf te doen, en WebinarTV dit te laten filmen.

Het is ook mogelijk om de aftermovie op te nemen zonder interviews.

Registratie evenementsessie(s)

Vaak is het waardevol als een evenementsessie in zijn geheel terug te kijken is na de evenementdatum. Op deze manier ben je als organisator in staat om de gedeelde kennis aan jouw relaties aan te bieden. WebinarTV kan de ‘registratie evenementsessie’ voor je maken. Dat doen we uit verschillende camerastandpunten zodat we het geheel kunnen monteren tot een aantrekkelijke evenementvideo.

Laat WebinarTV jouw evenementvideo maken

Door WebinarTV jouw evenementvideo te laten maken kies je voor een professionele aanpak. Onze gestructureerde werkwijze en eigen mensen zorgen voor een professioneel en mooi resultaat.

Voorbeelden

Wij denken graag met je mee

Onze diensten zijn niet in beton gegoten. Heb je een specifieke wens? Een leuk idee voor een video? Laat het ons weten, en wij denken graag met je mee.

 

Informatie

U kunt al vanaf 795 euro een videoregistratie van uw evenement laten maken. Hulp nodig of meer weten? Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.