Bij WebinarTV ben je aan het juiste adres voor webinars. Maar met ons creatieve videoteam zijn we een volwaardig videoproductiebedrijf. Onderstaand een overzicht van onze diensten.

Webinar

Een webinar is een live-uitzending via het internet en heeft een interactief karakter. Kijkers loggen in en bekijken de uitzending op een tablet, computer of zelfs smartphone. Het is een effectieve manier om je doelgroep of je klanten te bereiken.

Lees verder

Livestream van evenementen

Livestreams worden ingezet om jouw evenement live uit te zenden en zo een grotere doelgroep te bereiken. Maar het kan ook gewoon een leuke herinnering, een visitekaartje zijn om te laten zien hoe een evenement is verlopen of hoe bepaalde bijeenkomsten georganiseerd worden.

Lees verder

Studiobouw

Organiseer je regelmatig webinars, dan is een eigen webinarstudio zeker het overwegen waard. Een eigen webinarstudio zorgt voor een enorme stijging in de contentcreatie op het gebied van video. En dat hoeven echt niet alleen webinars te zijn.

Lees verder

Evenementvideo

Evenementvideo's worden vaak ingezet om deelnemers te werven, maar het kan ook gewoon een leuke herinnering, een visitekaartje zijn om te laten zien hoe een evenement is verlopen of hoe bepaalde bijeenkomsten georganiseerd worden.

Lees verder

Bedrijfsvideo & referentievideo

In een bedrijfsvideo of referentievideo laat je jouw suspects en prospects zien waar je goed in bent. Kies voor video en profiteer van de populariteit en het gemak van video.

Lees verder

Internetdocumentaire

Een internetdocumentaire helpt om jouw organisatie als thought leader op de kaart te zetten. Wordt een autoriteit door een objectieve video te creëren over het gekozen onderwerp.

Lees verder

Productvideo

Door het maken van productvideo's verklein je het gat tussen online winkelen en de winkelstraat. Met how-to video's geef je laat je kijkers kort zien hoe het product werkt.

Lees verder