Uiteraard bent u bij WebinarTV aan het juiste adres voor het organiseren van webinars. Maar we doen meer. Hieronder een overzicht.

Webinar

Een webinar is een live-uitzending via het internet en heeft een interactief karakter. Kijkers loggen in en bekijken de uitzending op een tablet, computer of zelfs smartphone. Het is een effectieve manier om je doelgroep of je klanten te bereiken.

Lees verder

Videoregistratie

Videoregistraties worden vaak ingezet om deelnemers te werven, maar het kan ook gewoon een leuke herinnering, een visitekaartje zijn om te laten zien hoe een evenement is gelopen of hoe bepaalde bijeenkomsten georganiseerd worden.

Lees verder

Referentievideo's

Een referentievideo is een video waarin klanten hun ervaring met jouw product of dienst delen. Een referentievideo is een goed middel om potentiële klanten te overtuigen en wordt voornamelijk ingezet in de laatste fase van de buyer journey.

Lees verder

Greenscreen

In onze studio is het mogelijk om bij een presentatie, live webinar of demovideo gebruik te maken van een greenscreen. Hierdoor kan de achtergrond van de spreker aangepast worden waardoor het lijkt alsof de spreker zich ergens anders bevindt.

Lees verder

Studiobouw

Organiseer je regelmatig webinars, dan is een eigen webinarstudio zeker het overwegen waard. Een eigen webinarstudio zorgt voor een enorme stijging in de contentcreatie op het gebied van video. En dat hoeven echt niet alleen webinars te zijn.

Lees verder