DNA logo

WebinarTV is sinds oktober 2018 partner van De Nederlandse Associatie.  Vanuit WebinarTV ervaren we dat steeds meer (belangen)verenigingen en ledenorganisaties gebruik maken van webinars als efficiënt communicatiemiddel.

Wat is een webinar?

Het woord webinar is een samenvoegsel van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Een webinar is een sessie die online kan worden gevolgd. In veel gevallen worden webinars gebruikt om fysieke bijeenkomsten te vervangen of aan te vullen.

Waarom een webinar?

Een belangrijke reden waarom verenigingen en andere ledenorganisaties kiezen voor webinars is het feit dat een webinar zeer laagdrempelig is. Deelnemers hebben geen reistijd waardoor de tijdinvestering beperkt is tot +/- 45 tot 60 minuten (de duur van een webinar).

Daarnaast is een webinar kostenefficiënt. De meest gekozen webinar bij WebinarTV kost 1.395 euro. Voor dit bedrag mag je als organisator, en daarmee de kijkers, een dynamische opzet verwachten met mogelijkheden tot interactie met de sprekers.

Waar wordt een webinar voor gebruikt?

Een webinar kan voor verschillende doeleinden worden georganiseerd:

  • Bijscholen van leden
  • Informeren over wijzigingen in de organisatiestructuur
  • Informeren over wijzigingen in wet- en regelgeving
  • Mededelingen
  • Peilen van de mening over een bepaald thema

Voordelen webinar voor verenigingen

  • Geen reistijd voor leden
  • Laagdrempelig deelnemen zonder speciale software of apps
  • Interactie met de deelnemer (vragenformulier, chatbox of poll)
  • Eenvoudige registratie van deelnemers, ingestuurde vragen, poll-antwoorden etc.)

Waarom WebinarTV?

Wij regelen alles voor je, zelfs inclusief professionele host die de uitzending opent, vragen van kijkers stelt en de webinar weer afsluit. Ook regelen wij alle techniek, en zetten we de studio voor je klaar. Zo hoef jij alleen maar spreker(s) en het verhaal te regelen. Maar ook daarbij helpen we je graag op weg.

Diensten WebinarTV

WebinarTV organiseert wekelijks verschillende webinars voor uiteenlopende klanten. Ben je benieuwd naar onze diensten en prijzen? Klik dan hier voor de verschillende diensten en prijzen. Vrijblijvend doorpraten? Mail naar info@webinartv.nl of bel 0207871315.

Voorbeelden

Bij een videodienst zegt beeld natuurlijk veel meer dan woorden. Bekijk daarom onderstaand een twee video’s. De eerste video is een voorbeeld van een webinar voor een ledenorganisatie, en de tweede webinar geeft een impressie van onze studio.

Voorbeeld FFP webinar

Impressie studio WebinarTV

Korting DNA-leden

Voor DNA-leden bieden we 100 euro korting. Je organiseert daarom een Full-Service webinar voor slechts 1.295 euro. Meer weten? Neem contact op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving 'Full-service webinar' via onderstaand formulier

Bekijk kennis

Klik op onderstaande links voor verdiepende kennis over webinars voor verenigingen.

Gratis e-book: Webinar voor leden organiseren
Blog: Webinar vs. Print
Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.