Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Live webinar met inspirerende presentatie door Mathijs Bouman én spannende uitreiking FFP Student Award 2020!’

U kunt nu het webinar 'Live webinar met inspirerende presentatie door Mathijs Bouman én spannende uitreiking FFP Student Award 2020!' terugkijken.

Dit live webinar zullen we starten met de spannende ontknoping van de FFP Student Award wedstrijd 2020, waarin studententeams van 5 hogescholen strijden om de 1ste prijs. De wedstrijd betrof het gezamenlijk, in een team van drie Hbo-studenten, uitwerken van een financieel klantadvies op basis van een door FFP uitgereikte casus. Het winnende studententeam gaat dit jaar naar huis met, naast de felbegeerde wisselbeker, een persoonlijke waardebon van € 1.000 per teamlid, voor een studie in 2020 naar keuze t.b.v. de eigen beroepsontwikkeling.

Wat is er nou mooier voor een financieel planner dan onzekere tijden?

Na de ontknoping neemt econoom Mathijs Bouman je mee in de huidige economische ontwikkelingen en zal ingaan op thema’s als de woningmarkt, het pensioenvraagstuk en de beleggingsmarkt.

Moet je als financieel planner het advies aan je cliënt geven om te wachten met het nemen van financiële beslissingen tot de volatiliteit op de markten is afgenomen? Is de behoefte van consumenten aan financiële planning als gevolg van de coronacrisis alleen maar groter geworden? Mathijs zal zijn visie geven op deze en meer relevante vraagstukken voor jou als financieel planner.

Laat je inspireren door econoom en journalist Mathijs Bouman tijdens het FFP webinar op dinsdag 16 juni a.s. vanaf 15:00 uur. Meld je hiernaast kosteloos aan via het formulier.

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom ("huiseconoom") van Nieuwsuur. Daarnaast geeft hij lezingen, waarin hij niet alleen een tour door de wereldeconomie maakt, maar ook hamert op actuele problemen. Lees meer over Mathijs Bouman >

Terugkijken

Webinar:
‘Live webinar met inspirerende presentatie door Mathijs Bouman én spannende uitreiking FFP Student Award 2020!’