Agenda

Lees meer over het event 'Hoe zet ik toepassingen zoals Flipgrid en Teams in de klas in?'

Hoe zet ik toepassingen zoals Flipgrid en Teams in de klas in?

 • Uitzending: woensdag 15 april 2020
 • Tijd: 15:30
 • Microsoft 365 bevat veel toepassingen die je perfect in de klas kunt gebruiken ter ondersteuning van het onderwijs. Welke dit zijn en hoe je de toepassingen inzet in je klas, hoor je tijdens ons webinar.

Lees meer
Lees meer over het event 'Apparaten beheren en de regie behouden met Endpoint Management '

Apparaten beheren en de regie behouden met Endpoint Management

 • Uitzending: donderdag 4 juni 2020
 • Tijd: 15:30
 • Een goede inrichting van Endpoint Management is een voorwaarde voor effectief beheer. Wil je meer weten over het beheer met Endpoint Management en hoe je hiermee tijd bespaart? Volg dan ons gratis webinar op 4 juni over het beheer van apparaten met Endpoint Management.

Lees meer
Lees meer over het event 'Data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365'

Data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365

 • Uitzending: donderdag 18 juni 2020
 • Tijd: 15:30
 • Op 18 juni geven we een webinar over data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365. U hoort meer over de mogelijkheden op het gebied van labeling en we laten door middel van een demo zien hoe u labels gebruikt ter beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens.

Lees meer

Webinar Terugkijken

Beheer Office 365

  Op 26 maart geven we een webinar over beheer binnen Microsoft 365. We bespreken de beheermogelijkheden binnen uw Microsoft 365 tenant. Op basis van deze besproken onderdelen krijgt u inzicht in hoe u Office 365 basaal kunt inrichten en beheren.

Bekijk

Webinar Power Platform

  Tijdens het webinar op 10 februari gaan we in op het Power Platform van Microsoft. We kijken naar de verschillende onderdelen en hoe deze met elkaar samenwerken.

Bekijk

Geavanceerde beveiliging met Microsoft 365

  Microsoft 365 biedt al heel veel mogelijkheden op het gebied van privacy en beveiliging. De producten die scholen en schoolbesturen nu tot hun beschikking hebben via het basispakket, zijn voldoende om op een veilige en goede manier samen te werken in de cloud. Tijdens dit webinar bespreken we deze mogelijkheden en geven we handvatten die helpen uw tenant optimaal in te richten.

Bekijk