Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Webinar einde ondersteuning Windows 7 en overstap Windows 10’

U kunt nu het webinar 'Webinar einde ondersteuning Windows 7 en overstap Windows 10' terugkijken.

De wereld is veranderd sinds de introductie van Windows 7 en Office 2010. Zo willen we nu flexibel werken en zowel thuis als op andere locaties verbonden zijn. Daarnaast neemt de laatste jaren het aantal cyberaanvallen toe, wat vraagt om een optimale beveiliging van systemen.

Maakt uw organisatie gebruik van Windows 7 en/of Office 2010, dan is het lastig om bovenstaande veranderingen bij te houden. U wilt systemen optimaal beveiligen, maar tegelijkertijd medewerkers de mogelijkheid bieden overal verbonden te zijn. Het wordt daarom tijd om de migratie naar Windows 10 en Office 365 te plannen. De ondersteuning voor Windows 7 stopt definitief op 14 januari 2020 en voor Office 2010 op 13 oktober 2020.

Webinar op 26 maart
Op 26 maart geven we een webinar over de End of Support Windows 7 en Office 2010. Tijdens dit webinar praten Erik Radix van Microsoft en Jeslyn Hardeveld van APS IT-diensten u hierover bij en gaan in op de gevolgen die dit heeft voor scholen. Ook informeren we u over de overstap naar Windows 10 en bekijken hoe u met Intune for Education Windows 10 apparaten beheert. 

Doelgroep: ICT’er en Office 365 beheerders

Terugkijken

Webinar:
‘Webinar einde ondersteuning Windows 7 en overstap Windows 10’