Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Teams in de klas’

U kunt nu het webinar 'Teams in de klas' terugkijken.

Wilt u aan de slag met Teams in de klas? Kijk deze webinar terug. Deze webinar is bedoeld voor leerkrachten die Teams in de klas willen inzetten en die op zoek zijn naar praktische tips.

De mogelijkheden van Teams

Teams kan een handige toevoeging zijn in het klaslokaal. Door een team aan te maken voor de klas kunnen leerkrachten eenvoudig opdrachten aan leerlingen doorgeven. Ook is het mogelijk om instructies toe te voegen bij een opdracht, bijvoorbeeld door middel van een koppeling naar Word of PowerPoint. Zodra leerlingen klaar zijn, leveren ze hun werk in via Teams. Een leerkracht kijkt de opdracht ook weer na via Teams.

Tijdens het webinar krijgt u inzicht in de mogelijkheden die het biedt in het klaslokaal. Ook kijken we naar de verschillende devices waarop Teams gebruikt kan worden, waaronder Windows devices, smartphones en Chromebooks.

Forms en OneNote

Vervolgens gaan we in op de functionaliteiten. Hoe maakt u bijvoorbeeld een team aan en wat voor soort Teams kunt u aanmaken? Er zijn teams die bedoeld zijn voor het samenwerken tussen collega’s, maar ook een team-omgeving speciaal voor het samenwerken met leerlingen. Ook komt u tijdens het webinar te weten hoe u opdrachten aanmaakt en hoe u gebruikmaakt van een Rubrix-beoordeling. Tevens gaan we kort in op Forms en hoe u daarmee een toets maakt.

Tot slot komt OneNote aan bod. We kijken naar het distribueren van opdrachten en de mogelijkheden die OneNote biedt op het gebied van nakijken.

Doelgroep: dit webinar is bedoeld voor leerkrachten

Terugkijken

Webinar:
‘Teams in de klas’