Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Dynamisch Aankoop Systeem (DAS)’

U kunt nu het webinar 'Dynamisch Aankoop Systeem (DAS)' terugkijken.

Koopt uw bestuur regelmatig hardware in? Digiborden, Computers en laptops, iPads, Chromebooks of misschien zelfs wel netwerkapparatuur? Zo ja, dan kan een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) u tijd en geld besparen. En indien u boven Europese aanbestedingsgrenzen komt, is de inkoop ook rechtmatig. Wij denken dat een DAS grote voordelen kan hebben voor uw bestuur. Daarom hebben we het onderdeel van onze dienstverlening gemaakt.

Op 18 september organiseren we voor u een gratis webinar over het Dynamisch Aankoop Systeem.

Tijd en geld besparen met het DAS

Scholen en besturen kopen regelmatig hardware in en steeds vaker zijn zij hierbij aanbestedingsplichtig. Met het Dynamisch Aankoop Systeem doet u een aankoop die voldoet aan de Europese aanbestedingswetgeving. Ook bespaart u tussen de 10% tot 15% op uw aankoop door de concurrentie die ontstaat tussen de leveranciers in het aankoopsysteem.

Door hardware aan te kopen via het Dynamisch Aankoop Systeem bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Vergeleken met een raamovereenkomst neemt een dynamisch aankoopsysteem namelijk veel minder tijd in beslag.

Het webinar

Tijdens dit webinar hoort u alles over de voordelen van het DAS, de opbrengst voor uw school of bestuur en ook bespreken we de te zetten stappen wanneer u een aankoop wilt uitzetten bij het DAS. Dit webinar wordt gegeven in samenwerking met onze partner DASmakkelijk.

Tijdens dit webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is een DAS en hoe werkt het?
  • Wat kunnen onderwijsinstellingen met de inzet van een DAS bereiken?
  • Hoe kunnen onderwijsinstellingen met een DAS beginnen?
  • Hoe helpt APS IT-diensten scholen en besturen hierbij?

Sprekers:
Jean-Paul Roegies, inkoopadviseur bij DASmakkelijk, vertelt wat een DAS is, hoe het werkt (en wanneer niet) en welke voordelen het voor scholen/besturen heeft.
Menno Smidts, directeur bij APS IT-diensten, vertelt waarom APS IT-diensten dit aanbiedt en hoe we scholen en besturen helpen.

Terugkijken

Webinar:
‘Dynamisch Aankoop Systeem (DAS)’