Praktische informatie

 • Datum: donderdag 18 juni 2020
 • Tijd: Vanaf 15:30
 • Expert: Maurits Knoppert
  Maurits Knoppert

  Maurits Knoppert

  trainer en consultant
  APS IT-diensten

  , trainer en consultant - APS IT-diensten

Door het instellen van rechten op een SharePoint-bibliotheek, geeft u als beheerder bepaalde groepen of  gebruikers toegang tot documenten. Op deze manier kan iedereen die toegang heeft tot SharePoint ook bij deze documenten. In sommige gevallen is dat niet voldoende bescherming. Het is dan mogelijk rechten aan bepaalde documenten mee te geven door middel van labels. Hiermee zorgt u ervoor dat ongeacht waar het document zich bevindt, de beveiliging intact blijft.

Op 18 juni geven we een webinar over data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365. U hoort meer over de mogelijkheden op het gebied van labeling en we laten door middel van een demo zien hoe u labels gebruikt ter beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens.

Rechten aan documenten meegeven

Door als beheerder documenten te labelen, heeft u grip op wat gebruikers kunnen met documenten. Zo kunt u ervoor kiezen dat bijvoorbeeld een personeelsboek niet opgeslagen, gekopieerd of gewijzigd kan worden. Mocht het document toch de omgeving verlaten, kan niemand het van buitenaf inzien. Met labels kunt u er ook een bewaartijd instellen, zo kan een document niet verwijderd worden voor een bepaalde periode.

Doelgroep: ICT’ers en beheerders
Spreker: Maurits Knoppert (Consultant/traniner bij APS IT-diensten)

Inschrijven

Webinar:
‘Data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365’

Gelukt!

Bedankt voor uw inschrijving:
‘Data beschermen door middel van labeling binnen Microsoft 365’

De inschrijving is gelukt. Zet de webinar direct in je agenda door op onderstaande knop te klikken:

Voeg toe aan agenda