Praktische informatie

 • Datum: donderdag 10 september 2020
 • Tijd: Vanaf 11:00
 • Organisator:
 • CSN Groep
 • Expert: Johan Hoving
  Johan Hoving

  Johan Hoving

  Account Manager & Microsoft Licensing Solution Expert
  CSN Groep

  , Account Manager & Microsoft Licensing Solution Expert - CSN Groep

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Bedrijven, en dus ook zorgorganisaties, moeten zich continu aanpassen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af komt. Het tekort aan zorgprofessionals, het toenemende aantal ouderen met een zorgvraag, de veranderende zorgbehoefte van de mensen en het feit dat mensen langer thuis wonen en ook thuis zorg moeten kunnen krijgen vraagt om flexibiliteit van de IT-omgeving.

Zorgprofessionals moeten overal, veilig, eenvoudig en snel kunnen werken. Dit vereist een applicatielandschap dat de veranderende behoefte vanuit de business en de gebruikers faciliteert en voldoet aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy.

Steeds meer wordt hierbij de overstap gemaakt naar de Cloud. De inzet van Microsoft Azure en Microsoft 365 zijn hier voorbeelden van, maar ook het toepassen van nieuwe technologie, zoals Internet of Things, om slimmere zorg aan te kunnen bieden. Microsoft biedt middels Microsoft 365 een platform dat productiviteit, samenwerking, communicatie en teamwork op alle niveaus van uw organisatie faciliteert. Bovendien helpen de geavanceerde beveiligingsfuncties u om uw cruciale bedrijfsgegevens te beveiligen op alle apparaten.

Al deze functies, gecombineerd met de kennis van de Microsoft specialisten bij CSN Groep, maken het een geweldig platform voor zorgeloos werken.

In dit webinar bespreken we wat dit precies inhoudt. Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365 en welke mogelijkheden biedt het u om de ervaring van zorgteams te verbeteren, beheer te vereenvoudigen en kosten te besparen.

Het programma

 • De voordelen van Microsoft 365
 • Microsoft en de uitdagingen in de zorg
 • Digitaal transformeren met Microsoft tooling
 • Betaalbare en beheersbare IT

Meld je aan

Schrijf je in voor dit webinar en ontdek wat Microsoft voor de zorg kan betekenen. Kun je er op 10 september niet bij zijn? Geen probleem! Schrijf je in en wij sturen je na de uitzending de opname van het webinar toe.

Inschrijven

Webinar:
‘Zorgeloos werken met Microsoft 365’

Gelukt!

Bedankt voor uw inschrijving:
‘Zorgeloos werken met Microsoft 365’

De inschrijving is gelukt. Zet de webinar direct in je agenda door op onderstaande knop te klikken:

Voeg toe aan agenda